sry03 3 ay 23 günlük bebeğim. Seslenince bakmıyor. Çıngırak gibi sesli şeylere dönüp bakıyor ama biz seslenince bakmıyor normal mi ?
wdrtklo sry03 merhabalar biraz zaman geçmiş inşallah görürsünüz benim de oğlum 3 ay 28 günlük tam da dediğiniz gibi insan seslerine çok ilgili değil çıngırağı va yanında sallayınca dönüp bakıyor. Sizin durum ne oldu kaç aylıkken siz seslenince baktı.
tenedos wdrtklo merhaba bizde aynı durumdayız. Kendimi yırtsam baktıramıyorum ama oyuncak sesi olsun veya başla bir uyaran olsun hemen bakıyor. Göz teması falan nasıl sizinkinin
sry03 wdrtklo kızım şuan 9 ay 10 günlük oldu her şey yolunda zamanla hepsi oldu. Doktora sorduğumda 9. Aydan sonra ismini bilmesini bekleriz çok küçük dedi. siz de Sorun yapmayın ☺️
wdrtklo tenedos göz teması gülümsemesi çok iyi sorun yok ama ben seslendiğimde çok nadir bakıyor. Birde parmakları elleri aşırı hareketli bugün bir video gördüm çok korktum açıkçası. Doktora endişelerimi dile getirdiğimde yeni 4 aylık olmuş bir bebekten çok şey bekliyorsunuz dedi güldü ama anne yüreği bir türlü endişem dinmiyor.
wdrtklo sry03 ismini bilmesini Şuan beklemiyorum ama ses kaynaklarına karşı da aşırı duyarsız. Pişt şşt gibi sesler çıkarıyorum, yada kapıya vuruyorum yarısında dönüp bakıyorsa yarısında bakmıyor. Birde parmakları elleri aşırı hareketli.
[silindi] sry03 çok çok normal, hiç endişelenmeyin. 6. Aydan sonra yavaş yavaş ismini anlamaya başlar. Ama onda bile ismini söyleyince bakmayabilir. Bizimki 8. Aydan sonra bakmaya başladı diye hatırlıyorum