Tubasahra AnnaKurt Ben de aynı be ya.Çocuklar,çocukların okulu ,bulaşık ,çamaşır elim ayağıma dolaşır,iş boğuşup gidiyoruz.😁😁
asaletsoydangelir Birdunyabircennetannesi süpürge makinası,giyim dolabi,yatak altları o gün üstünüzde ne varsa bakin bide eğer hali vs sirkeldiysen bir yerlere orayada bak, umarım bulursunuz
endoplazmikretikulumiste Birdunyabircennetannesi bir kıyafetinize takılıp çamaşır makinasına bir şekilde girmiş olabilir kontrol etmenizi öneririm .
Birdunyabircennetannesi endoplazmikretikulumiste Teşekkür ederim giderini bile açtım yok maalesef orada 🤦
1cocuksevdasi Birdunyabircennetannesi Ethem dede olayını denemeni tavsiye ederim inanmıyordum gerçekten annem anahtar kaybetmiş kaç gündür yok ortada sonra bunu soyledim o gün buldu anahtarı bahçede düşürmüş tesadüfen buldu her zaman ordan geçiyordu halbuki
Birdunyabircennetannesi 1cocuksevdasi Tam olarak ne deniliyor Ay çok ilginç herkes denemiş ve bulmuş şaşırtıcı
Birdunyabircennetannesi 1cocuksevdasi Aaaa herkes bunu diyor şaka gibi Cidden bu tutuyor mu😅😅😅 Bugün 1 2 kez söyledim hala yok
belenelvan Birdunyabircennetannesi bende kaybettim senin anlattığın tarzda süpürgemin içinde buldum canım kullandığın süpürgeye göre bir bakabilirsin
irem1 Birdunyabircennetannesi yatağından arasından bazaya kaçıyor benim eşyalarım oraya da bak bulursun inş
1cocuksevdasi Birdunyabircennetannesi kız dedim ya annem anahtarı kaybetmiş günlerdir söylüyor kaybettim bulamadım diyor bayramda annemin yanına gittik dedim böyle bişey var kapının arkasına geç böyle söyle bulursan sana 10 göbek atam dede de diye 😆 eşimle annemin evine gittiler kapıyı kıracaklar bu arada anneannemin evinde oturuyoruz koyde annemin evinin anahtarı yok neyse eşimle kırmışlar geri bahçeden gelirken annem dedıkı anahtar ışıldayip duruyor altın bulsam sevinmezdim diyor 😆😆 10 göbek attı artık kapının arkasına geçip
Birdunyabircennetannesi QueenMom__ Ay çok mu yorgunum ondan mı anlamadım bilmiyorum ama anlamadım kusura bakma ya🤦