umayfatmaa Kızlar yardım edin kızım 5.5 aylık geceleri saat başı bağırarak uyanıyor meme istiyor ve memede kalmak istiyor yada kucakta gezdirin geri bırakın diyor. Gündüzleri de aynı şekilde uyumuyor sürekli huzursuz napıcam bilmiyorum uyku eğitimi alsam yararı olur mu ki
ecedurucbkc umayfatmaa benimki de 8bucuk aylık. 4-5-6 aylık falanken 7 8 saat kesintisiz uyurdu ama şimdi 2 saatte bir hep kalkiyo meme emmek için emip geri uyuyo ama yarım saat mememi bırakmıyo. Bence alabiliyosaniz uyku eğitimi alın memeyle uyumayı kesmek gerek ama nasıl olucak hiç bilmiyorum. Yoksa bize uyku yokk
BerilEce umayfatmaa oyalamaya çalışın azıcık azıcık benim kızımda yaklasik ,9 aylık olmak son ,2 aya kadar 2 saate bir kalkardı doktora dediğimde seni emzik yapmış demişti ki benim kızım emzikte tutmadı. Sonra biraz uzatmaya başladı kendi kendine .
umayfatmaa ecedurucbkc Artık uyu uyan yapmaktan baş ağrısı çekiyorum sürekli onu geçtim meme ucum artık yanıyor kendiside dinlenemiyor böyle ay çok zor
ecedurucbkc umayfatmaa evet gerçekten öyle aşırı zor hiç uyumamış gibi uyanıyorum resmen. Tam emmedigi için meme ucunu tutuyo sadece o kadar huylandiriyo ki nefesim daralıyo çok sinirleniyorum yaaa