sek_kahve Svartbabe tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim, özellikle şu bahsettiğiniz seccadeye bakıcam ❤️
sek_kahve merkursavascisi_06 evet çok kıymetlidirler ailece 🥰 çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için, kaymaz çorap fikri de çok iyiymiş 😊
NewMomm1 sek_kahve aşkom dışarıda olduğum için cevap veremedim ama yorumlara katılıyorum Kuran tesbih falan çok olur aslında hediye olarak. Kıyafet vs alabilirsin hırka gibi.
sek_kahve NewMomm1 estağfurullah canım ❤️ hediye vereni de çok olur diye düşünüyorum, bakıcam artık önerilere 😍
sek_kahve Babakaderimizbuymus yaa çok sevindim, Allah kabul etsin hayırlısıyla gitsin gelsin inşallah 😍 benim annemin henüz 7.yılında ama kankisini hep beraber dört gözle bekledik valla 😄 ipekevini hiç bilmiyorum ya, mutlaka bakıcam 🫂
sek_kahve nehirsude0 hahsh ya bu teyzenin kızı yok, iki oğlu var. Gelinleri için yaptıklarını görsen hepsi pembe pembe 😂
sek_kahve agzimizintadikacmasin inşallah Hacdan geldikten sonra güzel bir tatlıyla gidicem ben de ona 🥰
sek_kahve Ogulluana söz konusu Hac olunca insan ayrı bir heyecanlanıyor ya, basit tutmak istiyorum ama yok yani ne alsam eksik kalır gibi hissettiriyor 😅
sek_kahve Kk41 hahah haklısın, umreye de gitmişti birkaç sene önce o vakit ben çocuktum tabi herhangi bir sorumluluk hissetmedim ama şimdi almak istiyorum bir şeyler. Kocasına ev eşyası tarzı almayı düşündüm, adam kocaman su bardakları hastasıymış 😂😂
sek_kahve LavininAnnesii evett oldu canım, ve çok da güzeller, arkadaşlar sağolsun görsel bile paylaştılar 😌😍
sek_kahve Tatlican bütün önerilere açığım canım, zaten artık ucuz pahalı kavramı kalmadı bende 😅 çok teşekkür ederim tavsiyelerin için 🥰