kizaniminanasiyim Günde 7-8 kere dışkısını su gibi bol bol yapan bebeğim biogia ve mestilden sonra günde 2 kere ve bi yemek kaşığı boyutunda yapmaya başladı bende ilaçları kestim ne yapmam gerekiyor 37günlüğüz
efekoca kizaniminanasiyim benim de 38. Gün azaldı demek ki sonradan azalıyor iki damlayı ben de kullanıyorum
balmom59 kizaniminanasiyim biogaia bende kullandım aşırı sancı yaptı bebeğime direk kestim 10 gün kullandım birde çocuğum kendindrn geçmişti resmen ağlama krizlerine girmişti internette şikayetvardan okuyun Metsilde ishal yaptı onuda bıraktım Şimdi nurse harveys colex deniyorum umarım iyi gelir
efekoca kizaniminanasiyim meme emiyor sonra sinirleniyor uyuyor hemen uyanıyor perişan oldum uykusuz yorgunum hatta yetemiyorum gibi psikolojim aşırı derecede bozuldu geçer mi bu günler elbet şükürler olsun halimize ama anne olmak zormuş
Efepiraye Büyüdükçe sütümüzz daha yağlı hale geliyormuş o yüzden kakası azalabilir demişti bizim doktorumuz…ki bizim cidden öyle oldu şuan 4 5 günde bir yapıyor 2 aylık oldu..ve sürekli ıkınma hali 20 günlükten beri devam ediyor