seymabalkan Sizce sünnet ne zaman yapılmalı ? Bazı doktorlar 6 yaşından önce önermiyor ama 1 haftalıkken bile yaptıranlar var bu yüzden kafam karışıyor. Benim bebeğim 36 günlük ve pazartesi günü yaptırmak istiyorum. Erken yaptırıp bir zararını gören oldu mu ?
Balevlatsahibi seymabalkan 16 aylık bugün randevu alcam geç kaldık aslında bence ne kadwr erken o kadar iyi sünnet
arasardaannesi seymabalkan ıkı yaşa kadar yapılmazsa 6 yaşa kadar falan cocugun psikolojisi etkılenmesın dıe yaptırmayın dıolar dıe bılıom bnde ıkı cocugumuda erkn yaptırdm bırı 4 aylık bırı yedı daha erkn yaptırmama engel durumlar oldu yoksa yaptırrdım🌺
cakoli seymabalkan benim oğlum da 37 günlük ve yarın sünnet yaptıracağız 😊 doktorumuz erken yaptırdığımız için çok kolay ve rahat iyileşeceğini söyledi, umarım öyle de geçer
Nerime50_ Benim fikrim ne kadar erken yaptırsan o kadar iyi oluyor. 2 oğlum var ikisi de 3 aylıkken yaptırdım asla pişman değilim. En önemlisi de bir gece ağladı ikinci gün iyileşmişti
Nerime50_ gokceege yaa ben sormuştum 3 yalından küçüklere yapmıyorlarmış öyle dedi doktorun sekreteri
nino33 seymabalkan gerçekten bebek ne kadar erken sünnet olursa o kadar iyi bence bebek büyüktükce hareketlendiköe ve farkıns varınca daha zor oluyor