oguzhan2203 Bebeğim 48 günlük bugun sünnet oldu pipisine bardak koydular ama bence rahatsız ediyor daha önce böyle bir uygulama yapan var mı
Hcmy_ oguzhan2203 biz de bardak kesip bir numara büyük bez bağladık. Bebekken çok kaka yaptıkları için enfeksiyondan koruyor ben 10 gün koydum her kaka yaptığında da sabunlu suyla yıkayıp verdikleri kremi sürüp bardak kesip koyuyordum
tubyya oguzhan2203 bizde 42 günlükken yaptırdık bardak koymadık yumurtalığın altına tampon koyduk kakası deymesin diye verdiği kremi bezine sürüyoruz yapışmasın diye
oguzhan2203 Hcmy_ yumurtalıkları sıkışmıyormu ya gazını çıkarmak için kucagıma aldım ama rahat edemedim acır diye
Hcmy_ oguzhan2203 yok büyüktü bardak asıl bardak koymazsak direk bize temas eder acır. Gaz çıkarma olayı sıkıntılı biraz ben de karnını karnıma koyarak alt tarafı boşluğa bırakıp çıkardım ilk günler sonra kucağıma aldım bişey olmadı
Mervakblt Oğlum 2 aylıkken yaptırmıştım sünneti bize doktor bardak vs. Koydurmadı büyük çişine dikkat et temas etmesin dedi sadece bi sıkıntı da olmadı şükür