Bebikoluhayatim Kızlar kızımın gözlerini muayene ettireceğim 2 ay 26 günlük istanbul Avrupa yakası doktor önerisi alabilir miyim? Birde bu rop muayenesinde gözüne bir şey damlatıp gerdirip bakıyorlarmış öyle bir şey varmı? Tecrübesi olanlar yazabilir mi ?
Tubasahra Bebikoluhayatim Rop muaynesini her göz doktoru yapmıyor ve her bebeğe de yapılmıyor.Prematüremi bebeğiniz
mihrakuss Bebikoluhayatim Ben çam sakurada yaptırdım çok ilgiliydiler randevu bulursanız tavsiye ederim
ipegimsi Ben medicana da yaptırmıştım önce muayene ediyor sonra damla damlatılıyor bekliyoruz biraz sonra göz ölçümü yapılıyor ondan sonra doktor tekrar bakıyor ben altıncı ayında bir yaşında sonra iki yaşında tekrar götüreceğim
encet Bebikoluhayatim eğer bebeğiniz prematüreyse evet gözüne damla damlatıp ufak bi aletle açıp mercekle bakılıyor ama canın yandığı herhangi bir durum söz konusu değil göz hemşiresiyim
ipegimsi Yok uzaktan bir ölçüm cihazı var bebeği kucağınıza alıp oturuyorsunuz böyle ışıklı sesli bir ölçüm cihazı bebeğin ilgisini çeksin diye sadece o cihaza bakması lazım bebeğin zor bişey değil
ozermensure encet bizde göz muayenesi olacağız 39+6 da doğdu rop muayenesi yapan biuwre mi goturmeliyim normal muayene yapan yere mi rop prematüre bebeklere oluyo galiba doğru mu
Tubasahra Bebikoluhayatim Rop muaynesi göz de bi problem yoksa bakılmaz.Bebeginize normal göz muaynesi yapılır.Bu arada rop muaynesi korkulcak birsey değil okuyan olursa.Bebekler sadece rahatsız oldukları için ağliyor canı yandığından değil.
encet ozermensure normal doktora gitmelisiniz zaten muayeneye girmeden soruyor doktorlar ona göre muayene edecektir
ikrakuss ozermensure bebeğiniz şuan ne kadarlık ve ne kadar yyb da kaldı kaç defa rop yapıldı ? Bunlar hesaplanıp ona göre top mu değil mi karar veriliyor . Özel doktor isterseniz eğer bahçeşehir istinye üniversite hastanesi Dr Süleyman Mesut Karaatlı iyi bir hekimdir . Çocuk göz doktorudur kendisi 🙏🏻