Gulsinemmsmsek Papatyack gayette olur illa açık renk diye bi kural olmamalı bence masa hazırlarsanız eğer renkleri canlı yaparsınız
Ebruk42 Papatyack takim olarak ben de cok begenirim bu elbiseyi ikiniz cok hos durursunuz takim oldugu icin ama mor renkle uyar mi bilemedim kirmizi hediyelik olsa daha uyumlu olabilirdi yani hediyelikleri elbiseye gore secme sansiniz olsaydi mora pembe daha cok yakistiriyorum tabi benim gorusum
Small_lion @Papatyack genelde siyah bende çok kullanırım ama başka renk tercih edebilirsiniz bence sizin için neyse ama bebek için mevlutte hoş durmaz mor da kapalı bir renk olduğu için resimlerde de bir uyum sağlanmaz benim fikrim tabi
123789 Siyahı ben de severim fakat öyle bir ortamda daha farklı bir renk giysen iyi olur. Bebeğe de canlı güzel renklerden bak. Ben kırmızı elbise gitmiştim. Kızıma da gül kurusu renginde elbise
Gul_cel Ben yapicam mevlüt benim takımında siyah bende siyah tercih ettim çokta güzelmiş tercih etmelisin diye düşünüyorum sanırım aynı tercihlerde bulunmusuz benimde kızımın hediyelikleri mor😂