Fitolmaya Hanımlar bu hafta sonu Ankaradan günübirlik bir yerlere gitmek istiyoruz. 1.5 - 6 ve 8 yaşında 3 kızım var. Kayınvalimdemler falan beraber gideceğiz. Sorum şu sizce nereye gitmeliyiz hem benim için değişiklik olsun hemde kızlarımın seveceği bi yer olsun istiyorum. Fikir verirseniz çok mutlu olurum ❤️
momysskaan Fitolmaya Maşukiye ve ormanya Kocaeli zaten giderseniz ikisini birden gezebilirsiniz . Ormanyada hayvanlar var belki çocuklarınızın dikkatıni çekebilir aynı zamanda çocukların oynaması için yada piknik yapmak için mesire alanı tarzında bi yer var. Bana göre maşukiye daha güzel 😂derenin kenarında çok güzel oturma alanları falan baya hoş yani karar sizin tabi ikisinide beğenirsiniz bence 🌸
defnemiraybebek Fitolmaya Eskişehir de sazova falan var içinde şato gemi falan olduğu için çocukların dikkatini çeker merkezde porsukta kayıklara binebilirsiniz maşukiyeden daha fazla gezersiniz
S_x_w Fitolmaya ormanya güzel götürmüştüm daha önce çocuklarımı ama hava durumunu kontrol edin mutlaka..yağmurlu olma olasılığı yüksek ve hiç değmez ankaradan gelmeye☺️☺️
sezer2022 Fitolmaya Eskişehir’de sazova parkı çocuklara göre korsan gemisi falan var,, onun dışında Odunpazarı tarihi evler 🥰 ama ben ormanyayı seçerdim Hobbit evler, ters ev ufak bi hayvanat bahçesi var
Dfncgdm2022 Fitolmaya tabıkı eskısehır o kdar guzel ki bız esımle her yerını gezdık 😌😌masukıye ve ormanya bırbırlerıne yakın yerler ona baska zamanda gıdılır
aven Dfncgdm2022 gozunu sevim nesini begendin güzel kuşum yaa gezdin bitti o kadar iste iki uc yer var gidilcek oralarda genelde cocuklar icin gidiliyor. nese biraz mübalağa yapmis olabilirim eskisehirde yasiyorum da ondan bu gerginligim 😂😂😂😂
Dfncgdm2022 aven bız ilk kez gıttık ya belkı ondan heralde canım bıde sen orda yaşıyorsun o yuzden sen oylr dusunuyon haklısın normal yanı 🤭🤭
aven Dfncgdm2022 evet evet aynen oyle hep ayni hep aynı ama misafirim olarak agirlarim gelirseniz başım üzerine 🥰
patilianne Fitolmaya ormanya size biraz uzak cocuklarla zor olur orda gezeceğiniz yerlerin benzeri eşkisehir sazovada var zaten bence eskişehir
Canbebek54 Fitolmaya ikisine de gitmiş biri olarak eskisehir diyorum. Sazova parkında bir sürü şey var . Akvaryum bile var. Tabi çoğu qksam 5 te kapanıyor. Ona göre gidin