barbiee_ Kızlar normalde saat kurup o saatte yutuyordum. Dün yuttum mu yutmadım mı hatırlamıyorum yuttuysam da 2.hapı yutsam bir zararı olurmu
barbiee_ mylittlebabbym unuttum ya da içtim bilmiyorum dün oğlum hiç durmadı. İçtiysem yine de içsem zararı olurmu ki🙄
mylittlebabbym barbiee_ olmaz ya bir tane haptan bişey olmaz :) sayısını hatırlamıyor musun? Üstünde günlerine göre içmiyor musun
barbiee_ mylittlebabbym sorma yine unutmuştum ilk günler düğün vs vardı o ara da alarm kurmamıştım 2 kere kesin unuttum ama hesaplıyorum hesaplıyorum olmuyor kafam karıştı 🙄😁
tombikdonerkankasiiskender Aynı ay içerisinde Birden fazla unutup içmediğiniz olduysa korunmasız ilişki yaşamamalısınız ne olur ne olmaz, unutulan hap hemen içilebiliyo tavsiye üzerindeki günlere göre için o zaman karıştırmazsınız
barbiee_ tombikdonerkankasiiskender içtiğimi hatırlamıyorum işte yine içsem zararı olurmu? Tavsiye edilen günde reglm atıyorum cuma başladı cumadan mı içecem yoksa pazartesiden başlıyor hap ona göremi anlamadım
mylittlebabbym barbiee_ o günler unutmaman için reglken başlanıyor normalde hangi gün başlayacaksan o gün iç ki unuttuğun zaman hangi günde kaldığını bilesinnn
tombikdonerkankasiiskender barbiee_ hapın nerden başladığının bir önemi yok sen ister cuma başla ister salı farketmez o sadece içtiğin günü karıştırmaman için
barbiee_ mylittlebabbym hap pzt başlıyorsa cuma regl olduysam o haftanın cumasındanmı içmeye başlıyım yani😑😁
barbiee_ mylittlebabbym sendemi kullanıyorsun kuzum bu hapı? Benim reglm yakın ama en ufak bi belirtim yok hafif karnım ağrırdı. Kesiyormu acaba regli
mylittlebabbym barbiee_ evet kullanıyorum canım 6 aydır felan benimde reglimi kesti normalmiş kesmesii. Herhangi bir zararı yokmuş kadın doğum doktoruma sordum.
barbiee_ mylittlebabbym e biz hiç regl olmayacakmıyız o zaman😆 kiminde ara lekelenme yapıyormuş bende yapmadı fakat regl günüm yaklaştı 2 3 güne olmam gerek bakalım nasıl olacak