ahmet8emirmommy Merhaba hanımlar. 2 hafta önce regl olduğum zaman spiral taktırdım. Regl bitikten 3 gün sonra tekrar başladı ve şiddetli karın sancısıyla beraber ve hala olmaya devam ediyorum. Normal mi sizce? Aranızda taktıran var ise bilgi verebilir mi?
Karkuresi ahmet8emirmommy ben başka bir şey soracağım. Spiralden sonra ilişki ne kadar süre sonra oluyor acaba
Mehtap08 ahmet8emirmommy başta düzensizlik oluyor ama yine de kontrol ettirme şansın varsa baktır çünkü başta kayma ihtimali de oluyor
Orenda_ ahmet8emirmommy Normal canım vücudun alışma süresi kişiden kişiye değişiyor ama bende taktırdım 11 ay oldu fakat o günden sonra hiç regl olmadım🤷🏻♀️
ahmet8emirmommy Mehtap08 kontrole gitmiştim yerinde fakat kontrolden geldikten sonra aşırı sancım oldu
eylul_3458 ahmet8emirmommy evet çok normal bende taktırdığım gün saatlerce aşırı sancı çekmiştim 2 gün falan devam etmişti regl sancısından bile kötüydü resmen ayakta duramıyordum
derinsu133_ eylul_3458 peki normal mi bende de çok fazla ağrı var 10 gün oldu taktıralo ama hala ağrım çok fazla
eylul_3458 derinsu133_ benim 3 4 gün sürmüştü ama 10 gün fazlamı bilmiyorum açıkçası bana hiç yaramamıştı normal reglim bile eskisine göre daha çok sancılı olmuştu 1 sene durabildim sadece sonra çıkarmak için doktora gitmiştim ipi kaçmıştı tam yarım saat almak için uğraşmıştı doğumhanede bide kabus gibi bişeydi birdahada asla inşallah siz sorun yaşamazsınız