hlyyy Ayımızın bitmesine 9 gün var birkaç gündür oğlum gün içinde uyuduğunda en fazla 20 dakika sonra uyanıyor. Yaşayan ve sebebini bilen var mı ?
seyma3737 hlyyy aynı durumdayız şuan sabah 7 buçuktan beri toplasan 3 saat uyumuştur. Şuan bebek arabasına koydum da sallıyorum bakalım inşallah işe yarar
selimalpinannesi Benim oğlum 4 ay 18 günlük 2.5 aydır gündüz sadece kucakta 15 dk uyuyor koyduğumda ağlıyor bu aylarda 2-3 arkadaşım daha var onların bebekleri de aynı ne zaman düzelir bir bilgim yok🫠
selimalpinannesi TeomaninAnnesi valla bilmiyorum çok ağlak bir bebek zaten uyuduğında da kucakta uyuyor bir şey de yapamıyorum ne yapalım canları sağolsun Allah yardımcımız olsunn🥲
TeomaninAnnesi selimalpinannesi su an ayaklarimda bende yataga uzandim. Kimildandikca salliyorum. Elimde telefon en guzel ayirdigim vakit bu oluyor heralde kendime🥲 dua ediyorum tuvaletim gelmesin diye🤣🤣
oznurmom41 Ay atağı hepimizi mahvetti sürekli mız mız sebepsiz ağlamalar uykuya direnmeler sabah 6 dan bu yana 2 saat bile uyumamıştır nasıl dayanabiliyor anlamıyorum biran önce geçsin istiyorum artık 🤦♀️
oznurmom41 semakaya2525 sizinde atağınız erken başlamış bizimde 3 buçuk aylıkken uyku gerilemesi başladı malesef işimiz zor 🤦♀️