koalammmmmm Araştırdığıma göre uç satmıyorlar nasıl iş anlamadım başka yerde var mıdır yada uyumlu olan bildiğiniz başka uç var mı yıkarken ucunu yırttm yanlışlıkla 🤦♀️
Nacafa koalammmmmm biberon ucundan bahsediyorsanız bir çok yerden satılıyor. Eczane, ebebek, Trendyol
mrvbcr0 koalammmmmm yanlış hatırlamıyorsam ebebekte vardı ya da ineternete baktınız mı ben bakmadım hiç benimde ihtiyacım olduğunu da almam gerkecek.
Birkizannesi123 koalammmmmm ucu suluga göre daha pahalı bende alacaktım fiyatı görünce kalakaldım 😂 ucu yırtık iciyor iyce yirtilinca naparim bilmiyorum
koalammmmmm mrvbcr0 başlıga yazmamısım simdi yazdım damlatmaz suluktan bahsediyorum siz biberon diyorsunuz galıba dımı
Nacafa koalammmmmm hem suluğun hem pipetli bardağın uçları dolapta. Sıfırı satılıyor ama gidip tüm sulugu alsanız daha uyguna gelir. Bende pipetli suluk vardı oğlum dişleyerek yırttı almak istefigimde pipet 250 tl suluk 300 tlydi
koalammmmmm Nacafa neden suluğun kendisinden pahalı olur uçları anlamıyorum ya çok teşekkür ederim bilginiz için 🌸
koalammmmmm Birkizannesi123 valla benımkıde şimdilik kullansın bakalım napalım 😅 başka uyumlu uç bulabilsek çok ıyı olur aslında
Birkizannesi123 koalammmmmm başka olmuyormuş bende araştırdım dolap uygulamasından var 250 ye kargoyla 311 e geliyordu benim baktığımda şimdi kimbilir kaç oldu satıcı uyanıkta 249 yazmış 250 olunca kargo ona ait oluyor sinir oldum ordanda almak istemedim 😂