bussyy1710 Üstte yazdım verdiklerimi tadımlar yapıldı mı,Et tavuk,yumurta,ıspanak,sebze,meyve,balık ağırlıkta öğününü mutlaka protein içerikli veriyorum zaten kalsiyum almıyor anne sütü harici.6.Ay yumurta sarısı,zeytin,domates yedirdim sadece.7ay çeşitlere geçtim kızartma türü 3gün kuralıyla yumurta beyazını denedim sorun olmadı.(dr söyledi dene diye)Ispanak minik minik doğradım kavurup yumurta kırdım,yanına avokado,domates,zeytin rendeledim.Yumurtayı hergün farklı yapıyorum yanına koyabildiğim mecbur aynı şeyler.Yulaf aldım yarın yulaf deneyeceğim.Pankek ve mücver de yapıyorum göz kararı 🙂1yumurta biraz pekmez tadını versin diye yulaf sütü un kıvamını kendin ayarla bence çok az az yapsan yeter benim 2cocugum var o yüzden tarifim fazla gelir 🙂.Unu daha sağlıklı şeylerde yulaf unu vs alabilirsin ben çok detaya girmek istemedim.Akşam çorbası ya da sebze yemeği yanına da et,tavuk,balık eklemeye çalışıyorum günlük.Kıymalı sebze yemekleri yapıyorum oğlum.Tadımları bitirdiğim için karışık yapmaya başladım çok herşeyi 3gün kuralı yapmadım.Kuzu eti veriyorum daha çok