mevoki 7 aylık kızım var bir gecede ne olmuş olabilir ki sabah kalktığım da süt yok kızım emince ses gelmiyor ne olmuş olabilir onu bilmiyorum günlerdir de aynı durum lütfen yaşayan varsa sebebini öğrenebilir miyim
larindidems mevoki stres yorgunluk uykusuzluk yalnızlıktan benim azaldı bide doğumdan sonra rahmim erken kapandı bi ilaç verdi doktor oda azaltmıştı ondan sonra pek toparlayamadım zaten
Cahide_deveci7 mevoki adet döneminiz mi yaklaştı yada adet mısın canım o yüzden de olur benim her adetime yakın veya adetken sütüm hep azalır
Ecebaby mevoki dinlenin uyuyun fırsat buldukça takviye kullanabilirsiniz. Ben de hastalanmıştım o zaman azalır gibi oldu dinlenince bir haftaya kadar eski haline geldi sık sık emzirin bol su için
larindidems mevoki hem emiyor hemde mama ile besleniyor düzeltemedim malt içtim bestlak damla kullandım kuruyemiş falan yedim ama çok yok olmadı
denizzalp Bestlak damla al hemen. Ne zaman sütüm azalırsa ne yaptıysam olmadı. Sadece bestlak damla getirdi.
denizzalp mevoki 20 damla yapıyorm yarm bardak suya iki üç saate geliyor. Ama bnmde sütüm az ve neler neler yaptm ona rağmen hem meme hem mama ilerliyoruz.