Cnrars Arkadaşlar merhaba ❤️💮 oğlum bugün 5 ay iki günlük oldu çok şükür 🥲 dün kontrolümuz vardı doktor baktı bağırsak gelişimi gayet iyi bu ay tadimlara başla gelecek ay da istediğini verebilirsin dedi .yani daha 5 aylık ve sadece anne sütü alıyor burdan okuyorum herkes sanki 6 ay bitince başlıyor gibi ? Ben mi yanlış anladım yoksa. Erken mi başlamak için ya doktor dedi ama bilemedim yani . Sizler ne zaman başladınız acaba ?
aven Maka_Paka doktorunuz baslayabilirsiniz dediyse baslayin ztn tadım yapacaksiniz ben 6.aya girince basladim 6 ay 10 günlüğüz
ady Cnrars havuç haşladım yek onu verdim sonra kabağı tel haşladm berdim bunların içine birazcık zeyrinyağı da koydum ilk defa yiyor kaldıramayabilir kabızlık olmasn diye böyle böyle sebze meyve teker teker tattırdım 3 gün kuralını bşraz uygulayıp bıraktm😅 şu an 7 aylık
alim0811 Cnrars ben bi 5 aylıkken başlamıştım sonra sindiremiyor diye düşünüp kesmiştim şimdi 6. Aydayız tekrar başladım doktorum başla dedi kabak havuç patates Avokado yumurta sarısı şeklinde gittim sonrasında da meyveler elma armut muz kayısı şeklinde bu ilk saydığım sebze tadımları bitince sebze çorbası vs de yapabilirsin bebek irmiği unu vs edin onlarla yapabilirsin
aven Cnrars gelişimleri ile ilgili bebekler 6.aylarinda gebel olarak çıgneme agizda hareket ettirme gibi hareketleri yapabiliyorlar buna erken baslayan bebeklerde var tabiki 4.ayinda bile baslayan bebekler var doktorunuz kontrolunu yapmis iciniz rahat olsun siz 1 ck vermeye calisacaksiniz buyuk ihtimalle o zaten onun 4/1 ni yiyecek 3 kurali ilede 6.ay girmis olursunuz zaten
Maka_Paka Cnrars Her bebek farklı gelişim gösteriyor. Ben tam her şeyi ağzına götürme sürecinde başladım mesela, avantaja çevirdim bu durumu şimdi iştahlı çok şükür
marsiyen Cnrars Doktor kontrolünde başladık. Kafama göre değil. İlk sebze püresi, yoğurt, labne, meyveler ile devam ettik. Bebek tarhanası, pirinç unu vs aldım.
Cnrars Maka_Paka ayy çok soru sordum ama sebzeleri suda haşlayıp mı veriyoruz ? Buharda haşlama falan filan diyorlar ya bilmediğim için danışayım dedim . Buharda haşlamak nee
Maka_Paka Cnrars buharda haşlama aparatı var ya da makinaları var. Ben suda başladım. Ezerken suyundan ve z.yagi koydum biraz içine
dadmom1 Cnrars Doktor başlayabilirsiniz dediyse neyi sorguluyorsunuz? Buradakiler daha mı iyi bilecek bebeğinizin gelişimini?
Cnrars dadmom1 sorgulamadan birşeyi doğrudan kabul etmek sadece aptalların işi bence :) sorgulamak zorundayım 😄
serendipty Cnrars 5 ay 22 günlükken başlamıştım buradakiler bana çom erken demişti sanki 6. Ayına 8 gün yokmuş gibi sksjsjsj o yüzden sallama pek buradakileri