aven vaveyla__ lansinoh tekli kullaniyorum arada cizz diye sanki su kaciriyormus gibi ses geliyor onceden yoktu iki valfide denedim ikisindede ayni sorun var cekim yapiyor ama eskisi gibi degil sanki hortumun da falanda delik yok sizce be olabilir
aven miniklerinannesii00 lansinoh tekli kullaniyorum arada cizz diye sanki su kaciriyormus gibi ses geliyor onceden yoktu iki valfide denedim ikisindede ayni sorun var cekim yapiyor ama eskisi gibi degil sanki hortumun da falanda delik yok sizce ne olabilir
miniklerinannesii00 aven valf hangi marka denediniz benimde öyleydi markasız bir valf buldum o güzel ama çekim gücü de zayıflamış olabilir
aven miniklerinannesii00 kendi orjinal valflerini denedim acaba tekrar int.den orjinalini siparis etsem mi yoksa orjinal olmayan mi alsam nerden bulurum markasiz valf keske ondan kaynakli olsa
aven miniklerinannesii00 zaten valfte sknti olunca cekimde yavasliyor degilmi ondandir insallah yaa.Valfi kontrol ediyorum ikisinide skntı yok gibi gozukuyor delik falan yok yani
miniklerinannesii00 aven valf arası boşluk varsa ondan da oluyor ben wee baby valfı denedim pek çekmedi trendyol dan makineye uygun buldum şuan iyi çok şükür