ayazbebek_0 3 gündür uyumuyor geceleri ağrı kesici veriyorum yok eli başının arkasında sürekli burnunu çektim kanadı çok canım sıkıldı atak mı yoksa diş mi 18 aylık
dilara_0 ayazbebek_0 atak da olabilir arka azı dişleri cikmadiysa onlar da olabilir. Yoruluyor mu gün içinde? Uykusu bu yüzden de gelmiyor olabilir.
Sinemskrglu ayazbebek_0 en zor atak diyorlar bizim 1 ay uykusuzluk huzursuzluk ağlama sinir krizleriyle geçti. Allah yardımcımız olsun
Sadekahve_ ayazbebek_0 17 aylık ikizlerimden birisi yarım saat önce anca uyudu birisi daha hala dalmadı 😞😞 son ataktayız ama nirvanasındayız sanırım. Bizde 3 gündür böyleyiz
Hlmylmz ayazbebek_0 hastaneye götür boşuna yoruluyoruz bi derdi vardı ya boğazı kızarık ya kulağı dişte olsa doktor imkanın varsa doktora götür
ayazbebek_0 dilara_0 bikaç gündür böyle ya normalde böyle değildi saü burun deliği kanadı aspiratörle çektim diye bi ara yine kanamıştı ozmaann çekmemiştim ama
dilarademiry ayazbebek_0 bi doktora danışmakta fayda gördüm ben belki ataktır belki bilmediğimiz sağlık sorunu umarım sağlıklıdır diş problemi falandır da ağrısını azaltacak yöntemler buluruz
dilara_0 ayazbebek_0 hmm bı doktora götürün isterseniz. Oralar sıcaksa güneş de geçmiş olabilir kafasına veya da bilinmeyen bir hastalık da olabilir Allah korusun. Siz tedbiri elden bırakmayın bir an önce götürün 🥰🌹