-sevimlipolyanna- 6 aylık bebeğim emerek uyuyor. Geceleri saat başı ağlayarak uyanıyor bi tek meme de susuyor haliyle yine emerek uyuyor sürekli kısır döngü. Ben bu şekilde hiç dinlenemiyorum daha çok yoruluyorum uzun süre nasıl uyumasını sağlıycammm
Atlasbebek3535 -sevimlipolyanna- 6 ay minicik bebek. Bırakın emsin koynunuzda uyusun. Size ihtiyacı vardır. Hepsi geçiyo
Sinemskrglu -sevimlipolyanna- emzirmeyi yeni sonlandıran biri olarak söylüyorum bugünleri özleyeceksiniz . Bırakın doysun . Evet çok yorucu bazen can sıkıcı ama dünyanın en güzel hissi.
-sevimlipolyanna- Atlasbebek3535 Burada okuyorum sabaha kadar 1-2 kere anca emiyorlarmış benim bebeğim saat başı uyanınca neden böyle oluyor uykusu çok bölünüyor diye üzülüyorum :(
Atlasbebek3535 -sevimlipolyanna- benim kuzumda öyleydi memede sabahlardık. Bazen yatırdığım an isterdi. O anlar hiç geçmez gibi gelirdi. Şimdi 34 aylık kendi azalttı. Hatt 13.ayda gece beslemesini bitirdi . 24. Aydan beri deliksiz uyuyo. Güzel günler hiç kalkmıcağı günler çok yakın annesi💜