elyesaslan 4 aylık bebeği olan anneler bebeklerinize kaç cc mama veriyorsunuz acaba ? Ve günde kaç öğün ?
neanladinyurdagull elyesaslan 4 aylıkken 3 saatte bir emiyor peşine 120 mama içiyordu kızım şuan 6 aylık olmak üzere 2-3 saatte 1 180 içiyor 5 aylıkken de 150 ydi
2bebisannesi_ elyesaslan bnm bebegim 4 Ay 5 gunluk anne sütü alıyor ama bugün uyumadı Bi acaba doymuyo mu bilmiyorum mama aldircam galiba🥲
2bebisannesi_ elyesaslan 6 kilo kızım dün doktora gittik mama ver vs demedi iyi dedi ama gogsum de çok yumuşak yok gibi süt ya
elfyns elyesaslan 4 ay 1 günlük 120 veriyorum isterse 30 daha yapıyorum 2 3 saatte bir veriyorum aralar da emziriyorum çok emmiyor sütüm de azaldı zaten
elyesaslan neanladinyurdagull emmesi iyi miydi peki yoksa çok süt olamadığı için mi mama veriyordunuz ?
elyesaslan 2bebisannesi_ hemen mamaya başvurmayın tam meme reddi zamanı sizi bırakmasın başka bir derdi vardır belki bi kaç gün bekleyin derim
tpkb 2bebisannesi_ öyle düşünme sütün vardır ilk gunlere göre evet yumuşak oluyor emzirdikten sonra hiç su icemesen 3 bardak su iç cnmm birde bebeğin gün içindeki bez değiştirme sayısı 5 i geçiyorsa doyuyor demek 🤗🌹
elyesaslan 2bebisannesi_ göğsün yumuşak olması süt olamadığı anlamına gelmiyormuş çocuğun yutkunmasına ve meme de durma süresine dikkat edin derim
elyesaslan elfyns bende aynı durumdayım fakat bazen 3 saat geçmesine rağmen 60 cc yiyor sürekli diliyle itmeye çalışıyor bu ara dilini çok aktif sağa sola kullanıyor anlamadım
larindidems elyesaslan ben daha yeni mama vermeye başladım 4 aylık tam 30cc bazen 60 içiyor emziriyorumda ondan mı acaba bilmiyorum