aybarssmom_ Kızlar 4.5 aylık bebeğim yıkadık mama verecektim banyonun etkisiyle mayıştı mamayı yerken uyukluyordu da birden titremeye başladı kafası titremeye başladı daha doğrusu kısa sürdü bikaç saniye neden böyle bişey olmuş olabilir bilgisi olan var mı
aven aybarssmom_ bizimkide banyodan sonra yapiyordu bizede bir usume gelir yaaa ondan diye dusunmustum ben rahatladigi kendini salıverdigi icinde olabilir endiselenilcek bir sey yoktur diye dusunuyorum
alparslan38 aybarssmom_ ayy bnm bebeğim de 5.5 aylık bazen böyle titriyor emerken acaba neden oluyor ya ilk kızım emmedigi için bı fikrimde yok
aybarssmom_ aven ya umarım ☹️ uyuklamanın etkisiyle vücut ısısı mı düştü ki anlamadım endişelendim biraz
aven aybarssmom_ takip edin bakalim sık sık yapmaya devam ederse öyle doktor gözetimi yaparsiniz kötü düşünmeyelim🌸
aybarssmom_ alparslan38 yani hiç bilmiyorum kontrole gittiğimizde mutlaka soracağım o zamana kadar yine olursa hemen götürürüm beklemeden. İlk bebeğim benim de maalesef her şeye çok panik yapıyorum
aybarssmom_ aylamamedli merhaba hayır bir daha hiç olmadı yorgunluktan olabilirmiş veya hareket kontrolü sağlayamayınca olabilirmiş