xbebegimx Mrb kizim 6 ay 15 gunluk bugun iki alt disi patlamis sukur bebegim rahatladi tam olarak cikmasi ne kadar suruyor acaba? Bardaga cıt cıt degiyor cok tatli yaa🥲
gulnazsmom xbebegimx benim kızım 10 ay 3 günlükdü alt dişini çıkardığında. Şimdi 10 ay 20 günlük hala tek diş)) gülerken minik beyaz dişi gözüküyo çok tatlı
bitboylum Peki geceleri uyuyabiliyor mu 6 ay 9 günlük geçen aydan beri uyku hak getire geceleri bizimki de böyle dişlerinin sesi çok güzel ama uykusuzluktan bayılacak duruma geldim
xbebegimx bitboylum hayir hic dogru duzgun uyumuyo geceleri saat basi aglayarak uyaniyo ama bgun gunduz surekli uyku halindeydi yoksa cokk zor daliyor uykuya
bitboylum xbebegimx hiç sorma ne uyku kaldı ne sabır canı çok yanıyor ve bir seu yapamıyorum ya o çok dokunuyor allah yavrularımızı korusun
kamuran_zeynepp Benim kızım da 5 ay 18 günlük sürekli ağlıyor delirmeme ramak kalıyor bazen ne yapmalıyım sizce
xbebegimx kamuran_zeynepp inanin bir sey yapilmiyor ne zamanki dis patlayip agrisi diniyor o zmn rahatliyolarmis
bitboylum xbebegimx her gece vermedim genel de meme de sustu ama baktım çok canı yanıyor tedagil verdim ilk birkaç granül de kustu ama sonra bir iki saat uyudu