eymeninannesi270_ Merhaba anneler özel aşıları yaptıran var mı? Bebeğim 3 aylık rota virüs aşısı varmış özele giriyormuş ama şuan maddi yönden biraz sıkıntı çektiğim için kararsız kaldım ne gibi faydası var ve zamanı var mı aşının 3 ay 15 günlükken yaptırsam olur mu
Unicorn67 eymeninannesi270_ ben aşıların yapılması taraftarıyım kızım asi olurken çok üzülüyorum ağladığı için canı yandığı için ama asısiz daha zor atlatilan hastalıklar bunlar ve yigenim bebekken geçirmişti çok zor bir süreçti hastanede yattı damar yolu bulunamadi kolları sisti v.s özellikle rota aşısı önemli ne yazikki ücretli bir aşı keşke ücretsiz yapılsa hiç bir anne baba zorlanmasa
hndathn eymeninannesi270_ yaptırdım yaptırılması taraftarıyım. Keşke ücretsiz olsada her anne yaptırabilirse
diapmelka eymeninannesi270_ ben 2. Ay aşıları ile bir rotavirüsü yaptırdım. 3. Ayda da özel menenjit aşılarını yaptıracağım inşallah. Şuna dikkat etmeniz gerekiyor. Rotavirüs de menenjit aşıları da 2. Ve 4. Ay aşıları da canlı virüs aşıları. Canlı virüs aşıları ya aynı gün vurulmalı ya da aradan min 28 gün geçmeli. Planı buna göre yapabilirsiniz. Aşıların 2. Dozlarını vs de planlamak lazım tabi. Sağlıkocağınıza söylerseniz onlar aşıları planlarlar.
eymeninannesi270_ Anladım çok teşekkür ederim 🙏 keşke ücretsiz olsa tâbi ama mutlaka yaptircam zaten sadece Zaman aşımı var mı onu merak ettim