barbiee_ Merhabalar çiçeklerim. Etrafımdakilere sordum kimse almamış bugün a101e nehirin döküm kek kalıbı geldi. Önceden alıp memnun kalan varmıı. 5 tane kek kalıbı aldım hiç birinden de yüzüm gülmedii hep yapıştıı.🙄 unladım margarinledim vs vs
Meriskus barbiee_ nehir sanki iyi diye hatırlıyorum yaa Valla bitsne dandik kek kalıbım vardı hsrika pişiriyordu artık çizik oldugu icin attım bende almam lazım
lceLady barbiee_ Hymm binada gördüklerim demek onlardı 😀 Komşu almış. Birbirlerine gösteriyordu. Kuyruk varmış zar zor almış 😀
barbiee_ Meriskus ay valla şans meselesimi anlamadım dandikte aldım yapııştı😆 en iyiside bide bu markayı denemek istedim
nescafebagimlisi Kullanmadım ama en iyi kek kalıpları bir milyoncudan çok ucuza alınanlardır 😂 anneme 5-6 sene önce 5 tlye bir kek kalıbı almıştım dandik birşey çok güzel oluyordu içinden çıkan kekler 😂
nescafebagimlisi barbiee_ soğumasını bekledin mi geçen bende kek yaptım a101den bir kaç sene önce 15 tlye falan aldığımla soğumadan çıkardım yarısı içinde kaldı 😂 soğutup çıkartınca sorunsuz oluyor
barbiee_ nescafebagimlisi hepsini denedim hepside çöp oldu aşko 😩 şimdi nehirin aldım bugün geldi yaptım bakalım soğuyor dua ettim resmen başında😁
nescafebagimlisi barbiee_ üzücü olmuş 😂 neyse böyle tatlıları falan yaparsın ya içlerinde 🙏 inşallah bu sefer olur