yagmuryigitalp Doktorum bebeğime fitil verdi fakat devamlı ikindigi için fitil cikior fitil kalın ve büyük olduğu içinde kolay kolay erimior koyduğum gibi ikinip çıkartıyor ne yapmam lazım elimle bekletsem o fitil erimez 2ay 26gunluk
Busegr yagmuryigitalp ben eldiven takıp bir dakika kadar bekliyordum çok ağlıyordu ama elden birşey gelmiyor maalesef
alpsmother_ yagmuryigitalp ikiye bölebilirsiniz bir de sürmeden bolca pişik kremi ya da zeytinyağı sürün bölgeye geçmiş olsun
Endoplasmic_reticulum_ yagmuryigitalp yarım vereceksiniz zaten zeytinyağına batırın poposuna verdikten sonra kalçasını yukarı kaldırın. İçeri iyice girdiğine emin olun
Mnktrtaaa yagmuryigitalp ya bizde kabızlık yaşıyoruz kaç defa yaptınız fitil yada kaç günde bir vall ne sıkıntıymış
yagmuryigitalp alpsmother_ postumu okudunuzmu acaba aglior falan demedim devamlı ikinior ikindigindan dolayı fitil cikior ne yapmam lazım die post açtım onu bende yapion kız 😁o zmn aglamior devamlı ikindigi için fitil dsri cikior erimior
atlas1655 yagmuryigitalp kulak çubugla destekle canım biz öyle yapıyoruz hemen gıdıyo bizimki de çok ıkınıyor fitil ne çekti dili olsada konuşsa fitilin😂😂😂
alpsmother_ yagmuryigitalp canım postunu okumasam neye yorum yapıcam 🙄fitil canını acıtabileceği için fikir vermek istedim tekrardan geçmiş olsun
yagmuryigitalp Endoplasmic_reticulum_ hepsini yaptım kolik bebek devamlı ikindigindan dolayı fitil dsri cikior yapiorum bakiorumki fitil çıkmış bezinde
yagmuryigitalp atlas1655 dimi ya devamlı ikindigindan dolayı fitili hemen dsri gidior valahi bazen fitili koyuyorum ikinmasiyla beraber kakasını direk yapio ama gene ikinior sadc fitile kaka yapio bakiorum fitil olduğu gibi duruo koyar koymaz fitile beraber kaka yapio
yagmuryigitalp atlas1655 ya ezilip bu fitil ikiye bolupte veremiorum çok ezilip değişik fitil gliserin kansuk ismi bolemiorumfda elimde parça oluo ezilio
atlas1655 yagmuryigitalp kuzum bızım de aynı bazen 1 gun sonra yapıyor bazen fitilden sonra hemen yapıyo fitil olduğu gibi çıkıyor o fitilin işe yaradığını gösterıyormus. Bizde aynı fitili kullanıyoruz onu bıçakla inceltıyoruz zeytınyagına bulayıp verıyoruz kulak çubuğuyla ittiriyoruz fitilin maşallahı var iyi ki bebekler için yapılmış kocaman 😀
yagmuryigitalp atlas1655 sokar sokmaz yapıyor beklemiorki cikior fitil bir saniye bile surmuor ikinior cikartio
atlas1655 Mnktrtaaa aslında kabızlık olmuyormuş bebeklerın makatları gelişmedıgı için yaşamıyorlarmış büyüdükçe duzelıyormuş bizde makatını uyarıyoruz masaj yapıyoruz ama yapamıyor doktorumuz 48 saatte bir verebılırsınjz dedi tembellik filan da yapmıyormuş
atlas1655 yagmuryigitalp kuzum yapmadan çıkartsa tamam ama yapıyormuş benımkı de yaptığında fitil olduğu gibi çıkmış oluyor ama sen dedıgım gibi uygula bidahakıne🥰 fitili incelt