Meli1 Arkadaslar bugun hastanede bi tunik gordum cok hosuma gtti kizin yanina gidip soramadm nerden aldgni resim cekebilseydim elbiseyi görüntülü arayacaktım onuda yapamqdm siram gelince kizda gitmisti o tunigi nasil bulabilrim acaba aklimda kaldi bole krem gogus kismi capraz kemerli cok guzel biseydi bole bi uygulama var mi ki bulabilir miyim
cydf12 Meli1 hazır elbise postu bulmuşken yazayım bende abiye arıyorum (etliyim) lütfen bildiğiniz güzel sayfalar varsa yazabilir misiniz
Dhi Meli1 ay bayılırım böyle şeyleri araştırmaya:D şimdi çapraz derken kruvaze yaka mı demek istiyorsunuz. mesela uzun kol,fakir kol,askılı, midi boy,mini boy,uzun boy detay verin:D
Meli1 Dhi ya bole diz ustu baya kisa sayilir bi tunikti sadece poponun az altinda kollari normal koldu kollarina cok dikkat etmedim aslinda ama kizin ustunde cok guzeldi onune bakmaktan baska bakamadm on yaka kismi capraz gibiydi sanki icine ayni renk bisey de giymis olablr çaprazdi kemerliydi dar biseydi tam vucut olcusunde o kruvaze filan ben pek bilmiyorum da 🥲
Meli1 Meri-Mel bende cekinmem aslinda ama cocuk vardi kucagmda bide tam siram gelmek uzereydi ayrilamadm dedim cikjnca soraym oda gitmis o arada bakindim ama goremedm
Meli1 Meri-Mel galiba buldum gibi takimmis kizin ustundeki kiz sadece ustunu giymis herhalde bakarken bakarken buldum gibi insallah aynisi gibiyse bugun bakip siparis vercem😇
Meli1 sogukbaklava42 attim burda pek guzel durmuo bnce ama dun kiz da guzel kombinlemisti pantolon pacasi bole bol degildi dardi bordomsu kirmizimsi bi salla cok guzel duruodu bole mankenden daha guzel duruodu
Meli1 Dhi attim burda pek guzel durmuo bnce ama dun kiz da guzel kombinlemisti pantolon pacasi bole bol degildi dardi bordomsu kirmizimsi bi salla cok guzel duruodu bole mankenden daha guzel duruodu