defne24- Kızlar bebeğim 3 aylık su vermem gerekir mi artık günde 1 çay kaşığı kadar ? Bu arada sadece anne sütü alıyor
27ozlem defne24- 6. aya kadar su vermeyin 6. aydan sonra su verebilirsiniz ama şart değil meme emen ya da mama yiyen bebeğin 1 yaşına kadar su ihtiyacı olmaz talep ederse içebilir
dilarademiry defne24- anne sütü içiyorsa sadece gerek yok bazı annelerimiz yaz aylarında bir miktar da olsa veriyorlar sizin kararınız tabii
Kuzeynepp defne24- anne sütünün zaten %99 u su yani emerken karşılıyor zaten onun dışında vermenize gerek yok. 6 . Ayda ek gıdaya basladıgınızda verirsiniz.
27ozlem buss__ bizzat doktorun söylediğini söylüyorum anne sütünden de mamadan da alıyor gerekli suyu ama tabi ikisini de almıyorsa veya az miktar alıyorsa su ihtiyacı olacaktır
buss__ kimbumadam ek besınler de alacağı için suya ihtiyacı var yalnızca anne sutu aldığı zaman suya ihtiyaç yok
kimbumadam defne24- Mesela kızım 10 aylık günde 1 çb bile içmiyor , ama doktorumuz yaşına kadar sorun yok diyor Çünkü mama devam
27ozlem kimbumadam aynen benim de öyle 11 aylık suluk veriyorum eline ama biraz içip atıyor suluğu zaten hep mama yediği için su ihtiyacı olmuyor
kimbumadam 27ozlem Aynen doktor da tam olarak öyle söyledi susarsa içer dedi :) mama bağımlısı olduğu için kendisi
27ozlem kimbumadam napçaz bunlarla bilmem mis gibi yemek var işte yesene ocağımıza incir ağacı diktiler 😂