Ftmnr16 Kızım 10 ay 14 günlük oyun oynatmaya çalışıyorum çok kısa oynuyor sürekli mız mız halinde siz neler yapıyorsunuz ne oyunlar oynuyorsunuz acaba bana da fikir olsun
kimbumadam Ftmnr16 Oyuncakları sırayla oynuyoruz hepsi bir arada olunca ilgisi kayıyor :) Biraz evi turluyor arabasıyla gezdiriyorum Sonra biraz kendi oynuyor gibi
ereninannesi_ Ftmnr16 benim oğlumda aynı. Gerçi her ayın ilk günleri aşırı huysuz gibi. 3 gece önce babama bırakıp duşa girdim o ara sebepsiz ağladı çıkmadım sustu diye o geceden beridir bensiz uyumuyor gerçi uykuya da zor geçmeye başladı. Altta iki diş çıktı üçüncü mu çıkıyor diye düşünüyorum. Benimki de oyuncaklara hep ilgisizdi sürekli bir yete tutayım ayağa kalkayim derdinde sabit bulduğu heryerde ayağa kalkma derdinde ondan oyuncaklara iyice ilgisini kaybetti sürekli evde onu arıyorum banyo tuvalet girmesi yasak olduğu için favori mekanları birde magnetleri çok sevdi sesi çıkmıyorsa buzdolabının önünde yakaliyorum
UrbanMom Ftmnr16 10 ayina yaklastik surekli bana yapisiyor, emekliyor, besigine yatiririm kalkar, banyo yaptiririm kacmaya calisir 😁 oyuncaklarindan daha cok ev esyalarini seviyor
Ftmnr16 kimbumadam bende renkli toplarla oynatıyorum ondan sıkılınca küçük motoru var ona bindiriyorum ama bu aralar hiç bişeyden memnun olmuyor 🤷🏼♀️
Ftmnr16 ereninannesi_ atak haftası diye düşünüyorum geceleri sık uyanmaya başladı bizim daha hiç dişimiz çıkmadı bir de ne zaman çıkacak Allah Kerim 😂
ilkanneligim1107 10 aya 2 günümüz var hiç bir oyuncakla oyalanmiyor sürekli pacamda ayağa kalkmak istiyor kaldırıyorum kendini salıyor çığlık ağlama tepe noktası uykuya inanılmaz bir direnç var 4.ayda böylesini yaşamadım bence .. Elhamdülillah sağlıklı ya bunalsakta geçecek diyoruz…🫠
Ftmnr16 ilkanneligim1107 evet evet sürekli kucağımda olmak istiyor benim kızımda babasında bile durmuyor atak olabilir hayırlısı 🤣
Ftmnr16 kimbumadam aslında ayına uygun düzenliyorum küçük renkli topları banta yapıştırıyorum çekmesini sağlıyorum küçük ilk adım motoruyla evde gezmeyi çok seviyor ama dişimiz daha çıkmadı hiç o yüzden de böyle olabilir bilemiyorum geceleri çok sık uyanıyor
ereninannesi_ Ftmnr16 ataklara olan inancımi kaybettim😂 tam uykusu düzene girdi diyorum hop atak hop başa. Her ay neyin atağı anlamadım.
kimbumadam Ftmnr16 O etkinlikler çok daha küçük aylar için Renkli halkaları diziyor mesela kızım Ahşap koordinasyon oyunu ile oynuyor Birlikte balık tutuyoruz İnteraktif mutfak seti Fisher price oyuncakları Eşleştirme yumurtaları Bultakları öğretiyorum şekilleri harfleri yerleştiriyoruz Kelime ve ses kartları Küpleri dizme bozma Kalanda ıvır zıvır işte
Ftmnr16 kimbumadam bende eşleşme kart aldım cırt cırtlı ama bizimki daha çok çekmeyi seviyor yavaş yavaş takmayı da öğrenecek inşallah 😂