canimoglum_01 Dolandırıcı mıdır diye düşünüyorum ama biz Ankara da büyük bir avm nin içinde yapıyorlardı bunu çekilişe katıldık o da çıkmış bize yarın yemek varmış orda bize bilet vereceklermiş. Napsam sizce
Bett1 canimoglum_01 tatil beldesi nere bide bazı oteller tatil kazanılıyor evet ama.gidince bı tanıtıma mecburen giriyorsunuz ama o tanitimdan bı turlu cikamiyorsunuz mecburi katılım oluyor. Yemekte detaylı sorun herşeyi biz bı ödeme yapmiycaz neler ücretli neler ucretsiz yemekler ücretsiz mi falan oteli de ayriyeten araştırıp arayın sorun bu firmayla tatil kazandık böyle bı uygulamanız var mı diye
pasaklisinkukuli canimoglum_01 resmi kuruma baglıdır cekiliş milli piyango falan rwsmi sitesinden bakın
123aa 1 gün hediye diyorlar en az su kadar konaklama şartı diyorlar bize de AVM de yapılan bı çekilişle aramışlar şu Yalova’da termal otel gitmedik
ozr42 canimoglum_01 bizde öyle avmde katılmıştık. Daha sonra karşıma çıktı. Devre mülk satmaya çalışıyorlarmış. Katılan herkesi arıyorlarmış. Bizide aradılar.
ttrck canimoglum_01 palavra göz boyamak için size yemek verip devremülk kakalamaya çalışacaklar gitmeyin
Dhi canimoglum_01 inanmayın,devremülk satmaya çalışcaklar. yalova termal otelden tatl kazandınız diye bizide yemeğe davet etmişlerdi,araştırıdm gitmedim. yemekte mecbur bırakıyorlamrş
canimoglum_01 Dhi mecburen devre mülk mü alınır ya 😀 neyse gitmicez galiba valla uğraşamam tanıtımla tatil dediğin kafa dinlemeli olur ya demi
balmom59 canimoglum_01 kız bizede oldu gidiyon yemeğe 5 saat tanıtım yapıyolar sonra size devre mülk satıyorlar aman sakın alayım demeyin Gidin yine gerçekse ama bende katılmıştım yemeğe çağrıyolar siz sıkılana kadar bissürü şeyler anlatıyolar sonra diyolar belge vercez size öyle tatil hakkınız oluyor ama devre mülk satıyorlar 20-30 bin liraya etraf üçkağıtçı dolu kanmayın sakın
Dhi canimoglum_01 ya hani bazı insanlar insanı boğazlayacka drece drlar ve kimiside hayır diyemz ya heh işte tam oalrak böylelerine satıyorlar:D