Flowersed Kızlar merhaba daha önce hiç olmamıştı (gebelik kesinlikle yok eminim) reglm biteli 1 hafta oldu dün ve bugün akıntıyla birlikte miktarı değişmedi kahverengi lekelenme var kanama gibide değil neden olabilir acaba
Flowersed ceriio aaaaa şimdi baktım gerçekten adet tarihi itibarıyla sayınca bugün 14. Günüm yani tam yumurtlama günü nasıl da bildiniz ya bravo jinekolog doktor ünvanınız benden 🌷
ceriio Flowersed benim de başıma geldi bir kaç kere kahverengi lekelenme üzerinden 14 gün geçince de adet oluyordum doktoruma sormuştum 😅 hatta bende dünden beri lekelenme oluyor ama bu sefer pembe leke geliyor sanırım bu da yumurtlama çünkü yumurtlama zamanlarım olması lazım diye düşünüyorum 14 gün sonra belli olur 😅 Yaa teşekkür ederim 🙈🧡🧡
Flowersed ceriio çopk teşekkür ederimm genelik oluncada taze pembe kan olabiliyor dilediğiniz gibi olsunn🧡
ceriio Flowersed rica ederim🦋 yok gebelik olduğunu sanmıyorum çünkü 1 gün geldi kesildi bir de daha adet olmama çok var 2 hafta falan o yüzden pek ihtimal vermedim yumurtlama diye düşünüyorum 😊 teşekkür ederim 🧡