nuraz04 Bebeğimde dil bağı olduğu söylendi kestirmek gerekiyormuş. Dil bağını kestirdiği halde bebeği geç konuşan veya peltek olan arkadaşlar var mı bu konuda endişeliyim
arasardaannesi nuraz04 gecen bırı yazmıstı dil bagı ameliyatı olckmıs cocugu ön dişinde ayrıklıkta varmış baska bı doktora göstermısler dudak bagıda vat demıs ıkısını bırdn yapmıslar 🌺
Derya0655 nuraz04 oğlum oldu 1 yaşında şu an. Doktorlar bize hiç bu şekilde bişey söyledi. Aksine kesilmezse peltek olabilir ya da geç konuşabilir dediler
nuraz04 arasardaannesi ben de yaptırmayı düşünüyorum doktor hem dil bağı hem de damak bağı var dedi damak bağı sıkıntı değilmiş ama dil bağının kesilmesi lazımmış dil bağı kesilse bile konuşmasını etkiler mi
arasardaannesi nuraz04 bnmkınde yok dıl bagı fln ama ılk oğlum 24 aylıkken ıkılı cumle kurmuodu daha ebe vay nıe kurmuo kurması lazm bı sorun vardır dıe gıcık ettı ıkı ay sonra kurmaya başladı 🌺
Derya0655 nuraz04 yani şu an çok fazla kelimesi var. Dün itibari ile şarkı bile söylemeye başladı arı vız vız vız 😂 sıkıntı olmadı yani korkmayın
eymeninannesi_00 nuraz04 aslında küçükken kesilse narkoz almasına bile gerek yok demişti doktor bize ama büyüdükçe damarlaşıyormuş gec kalmadan kestir bence
eymeninannesi_00 Benim oğlumda da vardı 1 yaşında sünneti ile beraber kestirdik oğlumun yemek yemesi falanda düzeldi aksine doktor kesilmezse peltek olur demiştim oğlum 2 yaşında şuan kelimleri cümleleri gayet güzel kuruyor
nuraz04 eymeninannesi_00 ya çok sevindim zaten kestirmeyi düşünüyordum ama biraz tedirgindim açıkçası şimdi karar verdim teşekkür ederim
eymeninannesi_00 Bize doktor bu yaşa kadar niye beklediniz diye t kızmıştı ama biz hemen farketmemiştik doktorlar da dememişti narkoz vermeden keserdim daha küçük getirseydiniz demişti o yüzden fazla büyümeden kestirin