hnnl Kızlar ben başardım sizde yapabilirsiniz kendinize inanın 4 ayda 20 kg ve devam🥰 diyetisyenim süper bir insan çok ilgili ve kısıtlamadan motivesi yüksek onunla yolunuzun kesişmesini isterim Sümeyye korkmaz
hnnl 6158alp günde 3 litre su canım Leslie egzersiz ve diyet programı aralıklı oruç şeklinde diyetisyenim bana uygun listeyi verdi bende uyguladım genelde sebze ve protein ağırlıklı çok şükür 😅 çok zor bıktım ama sabır aslında ideal kiloma geldim ama iyice vermek istiyorum
momysskaan hnnl yaa ben bu Leslie programını anlayamadım 🥹nasıl yapıyorsunuz acaba yotuba yazdım ama çok değişik
AnnaKarenina_ momysskaan onların yaptığı haraketleri yapıyorsunuz video bitene kadar ben 3 günde 2 kilo verdim tabi birde pilav makarna ekmek yemedim
BENOYLEUYGUNGORDUMM hnnl ay darısı başıma ideal kiloma 1 kilo kaldı o 1 kiloyu veremiyorum yapıştı resmen😃
Orenda_ hnnl İşte hayat kimisi vermek için kimisi ben gibi almak için uğraşır 😄 Bu arada gayet iyi görünüyorsunuz 👍🏻
busraalii 22 gün önce sezeryan oldum 10 kilo verdim yediğime içtiğime dikkat etmiyorum 😂😂emzirmek kilo verdiriyor bana
azrasmommm busraalii Ben de öyleydim yarı kırkımda 9 kilo vermiştim ona güvenerek yedim yedim yedim almıyorum nasılsın kilo diye şu an doğuma girdiğim kilodayım dikkat et😂 hamileyken 12 kilo almıştım
mylittlebabbym busraalii ilk başlarda verdiriyor vücut alışık olmadığı için süt üretirken kalori harcıyor. 1 aydan sonra verdirmiyor buna güvenerek çok yemeye başlamayın sakın 🙈 bende öyle olmuştu.
mirooooo busraalii bende 38 gün önce sezeryan oldum hamilelikte aşırı kilo almıştım 31, 17 si gitti şuan sabit kilo bakalım kalan 14 kiloyu ne zaman vereceğim😅