153s34 Hemen hemen ayni durumu yasiyorum sizinle, bizim doktorumuz denir ilacimizi degistirdi, daha hizli yukselmesi icin iki ay boyunca sabah ve aksam 10 ar damla olmak uzere ferrum kullandik, ilave olarak da dusuk b12 icin ocean marka b12 vitamini her sabah bir puf seklinde iki ay kullandik, 1 yasindan beri de hic balik yediremedigimiz icin 1 cay kasigi mollers balik yagi kullaniyoruz dr tavsiyesiyle. Kan ve vitamin degerleri cok sukur toparladi. Ancak istahimiz her zaman cok cok az ne yazik ki, sabahlari bir haslanmis yumurtayi muzla ve bir tatli kasigi ile labne ile karistirp yesirmeye calisiyorum, cogu zaman yarisini bile yediremiyorum, oglen gibi yogurdun icine tahin pekmez koyup yesin doye ugrasiyorum, sonra da ogun olarak surekli kuzu kiyma ve havuc rendeleyerek yaptigim ya tarhana ya yayla ya da mercimek corbasi yediriyorum bir kepce o da, icine ekmek ici ekliyorum arada tam bugday, gun icinde yedigi bu kadar malesef. Iykuya gecerken de max 2 dk emer. Doktorun onerisine gelince eline herseyi ver, ekmek olur, pankek olur, kofte olur vs ne yese kardir zamanla alisacacak diyor. Cok uzuluyorum bir anne olarak sizin gibi bende, ancak elimizden geleni yapiyoruz inanin, gececek bu gunler insallah sabirla🙏