Mrcasl-1 merhabalar sag olun siz nasılsınız diyeceğim ama bu süreç insan beden ve ruh sağlığını koruması için çok zor 🥲 öncelikle estağfurullah yorulmam bende bayagidir foruma girmedim tesadüfen mesajları gördüm 🌸 süreçle ilgili size hemen anlatayım ama tayin isteme kısmından mi bilemedim.
Ben 6 haziranda ücretsiz iznimi bozdurdum
11 haziranda tayin evraklarını teslim ettim (araya bayram girdigi için süreç uzadı bence daha hızlı sonuç alanlar oldu çünkü)
25 haziranda tayin onaylandı
27 haziranda eşimle birlikte kurumlarımızdan ayrılış yaptık
11 ine kadar mehil müddetim vardi ben 9 unda hastaneye gittim evrak teslimine ama sisteme düşmedigim için bekledim( bu arada ilk etapta il sağlık müdürlüğüne atamam oldu ama bana telefonla ilçeye atadıklarını söylediler ben ilçeye evrak teslimi için gittiğimde onların sistemine dusmedigimi söylediler.)
Dün yani 11 inde mesai sonuna dogru tekrar benimle iletişime geçip sisteme düştüğümü söylediler bugün gittim baslayis yaptım ama aynı gün ücretsiz izne tekrar ayiramayacaklari için 16 sından itibaren iznim başlayacak şekilde dilekçe yazdım. Sonuç olarak şuan aktif çalışıyor görünüyorum