karamelnur Kızlar ne zaman çenesi kuvvetleniyor bebeğin ve ne zaman uzuyor emme sureleri suan 17 günlük bebem 3,4 saatte bir ne zaman emer
Gulcan01- karamelnur daha yeni doğan 1saatte bir buçuk saatte bir emzirin ki kuvvetlensin sütunuz artsın
mombarbie_ karamelnur 40 gunlukten sonra 3 saatte 1 emiyordu 2 aylık olunca gündüz 3 gece 4 saatte 1 e çıkardık bebeğim gece ben uyandirmasam uyanmıyor benim bu duzenle devam ediyorum gündüz daha erken isterse daha erken emziriyorum
ugrakyagiz karamelnur 2 saatte bir emzir onlar hala anne karnında hissediyorlar kendilerini gitgide kuvvetle Çek insallah
annesininbebisi Benimki 47 günlük hala 2 saatte bir emmek istiyor gündüz hatta bazen saatte bir. Benim de göğüs ucum yara ve bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum 😅😅
karamelnur annesininbebisi sanırım 3 aylıkken düzelir ya 🤣 4 bucuk yaşında kızım var üç aylıkken düzeldi diye hatırlıyorum 😃
annesininbebisi karamelnur ay inşallah bir süre emmediginde göğüs ucumdaki yaralar kapanır gibi oluyor kızım emince tekrar açılıyor ya 🥹 biraz daha büyürse inşallah emmelerin arası açılırsa düzelir diye düşünüyorum 😇