Zuleyham Kizlar bebegimin yuzu ve bogaz alti hafif soguk ensesi sicak usuyor diye ustunu 1 kat daha giydirdim ama yuzu ve boğaz alti hala soguk neden acaba
12345678901 Zuleyham aynı problem bende de var gece memeye kalkıyor bakıyorum göğsü buz gibi soğuk kalın giydiriyorum göğüs kısmına mendilde koydum yine aynı neden acaba bende çok merak ettim
Zuleyham Mira61 sırtı hafif sicak göğsüde ılık ustune gore vucudu cok sicak olmadi lazim odamda sicak ama anlamadim neden boyle
Askmeyvesininannesi Zuleyham salya akınca ön kısmı soğuk oluyor. Sırtı sıcak ya hani. üşüse ikisi birden soğuk olurdu. salya önünü ıslatıyor o da soğuyor. Benm bebeğimde de öyle oluodu. Yazın37-38 derece sıcakta dahi sırt yanıo alın terli ama göğsü soğuk çünkü salya akıtıyordu
Zuleyham 12345678901 evet ya bide internette soguk havale diye bisey gordum cok korkuyorum suan insallah bebeklerimize bisey olmaz ya neden boyle cozemedim 😔
Zuleyham Askmeyvesininannesi evet canim akitiyo ama o kadar fazla deil daha 3 aylik yani bogazina kadar akmiyoe agzinn kenarina hafif sadece
Zuleyham Askmeyvesininannesi yok bunda o kadar yok 😂 disleri kasiniyomuydu peki benimki emzigi tutup agzinda gevelio resmen dislerimi kasinio diye dusunuyorum
Zuleyham Beybibeybi haklisin canim ama terlemiyor atleti az biseu nemlensin hemen degistiriyorum ama ısındı biraz sukur
Seker_serbet1 bende de var aynısı, vücudu sıcak göğsü ensesi ama yüzü yanakları serin, neden bi türlü ısınmıyor