Janss Bebegimcanim Kaç gündür kaka yapmıyor? Ne kadarlık bebeğiniz? Nasıl besleniyor? Doymadığı zaman da kaka çıkışı olmayabiliyor.
Bebegimcanim T-24 aynen popsundan da çok taştı aktı zaten sıkmaya çalışırken bide ilk kez yapmaya çalıştım ellerim titremesinden de zorlandım korkudan, yapmayınca da ayrıca korktum🙄 Allahım ne zor çocuk büyütmek
Bebegimcanim Janss 3 aylık anne sütü ile besleniyor 4 gündür yapmadı şuan 5 in içinde karnı doyuyor kilo alımı yerinde geçen ay 6,5 tu suan 7300 kendim tarttığımda yani bir problem yok sütüm de var
Bebegimcanim Janss birde çişi hep yapıyor aç olsa çişi de az olmaz mı hem uyumaz ağlar öyle bi durum da yok
T-24 Bebegimcanim aynı dertten bende muzdaribim inanın çok zor ve şuan hla ayaklarımda sallıyorum 😬korkmayın ben kaç kere yaptım sayısını bilmiyorum poposuna sokmadan önce kremle yumuşatın poposunu
Janss Bebegimcanim Maşallah. Karnına ılık havlu koyup biraz yüz üstü yatırarak zeytinyağıyla popo yanaklarına masaj yapabilirsiniz. Lavmanı uygulayamamışsınız anladığım kadarıyla. Sütünüzü 1 kaşık kadar sağıp içerisine 1 çay kaşığı zeytinyağı koyup verebilirsiniz(doktor önerisidir) Siz de gün kurusu ya da kuru kayısıyı akşamdan suya koyup sabah suyunu içer ve tanelerini yerseniz sütünüzden geçerek rahatlatabilir yavrunuzu.
Bebegimcanim Janss bende çok çıkamıyorum tuvalete ondan da kaynaklabilir değil mi hemen yapacağım çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için
Janss Bebegimcanim Muhakkak etkiler siz de yediklerinize dikkat edin bol bol kefir ve prebiyotik mayalı yoğurt tüketin. İnşallah çabucak çözülür 😌