btba çocuk küçükse kesinlikle özel. Çünkü sınıf mevcudu daha az olur özellerde. Devlet sonuçta öğretmenler daha özenli davranmayabilir her şeyi söyleyemezsin isteklerini rahatça belirtemezsin. Özeller memnuniyet ağırlıklı çalışır ki seneye de müşteri çekebilsin. Ama merdiven altı bi yer değil isim yapmış biraz elit bi kreşe göndereceksin. Biraz pahalı olabilir ama bütçeniz yetiyorsa çocuğun eğitiminden kısmayın derim. Çünkü devlet anaokullarından öğrenci profiliyle elit özel anaokullarının öğrenci profili aynı değildir takdir edersiniz ki. Çocuklar sosyalleşecekler o yüzden iyi terbiye edilmiş iyi konuşan kaliteli bir Kurumda eğitime başlaması çok daha iyi olur. Biz şimdiden özel okul için oğlum adına altın hesabı açtık her ay para atıyoruz. İlerde özel okullarda okutmak için . Ama altını çiziyorum merdiven altı bi yer değil. Bahçeşehir, mektebim, doğa koleji gibi üst segment yerler için biriktiriyoruz eğitim parasını. Çünkü devlet okullarındaki kaliteyi ben biliyorum çünkü öğretmenim.