Meriskus vaveyla__ 1 yasında kızım luan düsünmüyorum kulağını falan çeker eline gelşr ağzına atar diye biraz daha aklı ersin bakalım
hinzirkahve Ben ilk başta çok istiyordum, ama sonra dedim çeker falan biraz daha zaman geçsin 2 yaşında deldirim 21 aylık şuan. En son kararım deldirmiycem ilerde kendisi deldirsin. Cesaret edemedim 😀
gozleri_deniz1 vaveyla__ biraz ağladı ama korktuğum gibi olmadı sevdiği şeyleri aldım yanıma oyaladık derken geçti bitti
zuzunur vaveyla__ 2 yaşında benim kızda aşırı istiyorum ama korkuyorum travma etkisi yapar mı filan diye
doganil vaveyla__ düşünmüyorum ilerde kendi isterse deldiririm. Onun bedenine keyfi durumlar için izni olmadan karar vermeyi dogru bulmuyorum.
acimavi vaveyla__ kızım 21-22 aylıktı deldirdiğimde. Küpelerimizi çok seviyordu öylelikle deldirmeye karar verdim ama çok pişman oldum deldirdim gün. Çok ağladı. Şimdi çok memnun tabi halinden, süslü ve küpelerini çok seviyor💅🏻
Nurnur41 Çevremden çok baskı oluyor deldirme konusunda 1. Yaşında elinde bileklik var onu bile bazen çeker koparmaya çalışır unutana kadar çıkarırdım o yüzden cesaret edemiyorum gözlemlediğime göre şuan hazır değil anladığı zaman kendisine sorarım isterse deldiririz diye düşünüyorum