Backtoblack Diş göründü ve çok ağrılı uykusuz geçiyor günlerimiz 😩 kehribar kolyesi alsam mı diye düşünüyorum sizin görüşünüz nedir hanımlar kullanan var mı?
Storymoon Backtoblack bizdede çok işe yaradı salya olmadı ateş olmadı ağrı olmadı çok çok rahat atlattı bocuklarını kemirir diyorsanız bilege takılanlardan var e bebekte bulabilirsiniz
UrbanMom Backtoblack benim oglumda ise yaramadi. Bu ara instagramda misir patlatma geciyor hep bi onu deneyin isterseniz
seymaaeness Backtoblack bizde yeni aldık kehribar ogluma 7 bucuk aylık aşırı salya akıtıyodu icine bez koyuyodum atletinin oderece salya akıntısı vardı kehribarkolyeyi takalı farkediyorum azalma oldu.bakalım daha yeni yeni kullanmaya başladık
Storymoon Backtoblack ben aldıgım yeri hatırlamıyorum tuzlu suya koyarak test ediyorsunuz sertifikalı geliyor e bebekte var
dilarademiry Backtoblack şu yazıyı bi okuyun isterseniz ben faydası olduğunu düşünmüyorum görümcem bebeğim için almış kolyesini ama boncukları yutma ihtimali olduğundan ve daha 3 aylık olduğumuzdan kullanmıyorum ben belki ileride kullanılabilir aksesuar adına
Backtoblack dilarademiry evet bu ihtimal de düşündürücü 🧐 ayağına halhal olarak belki takılabilir bilemedim 🤷🏻♀️
gunesnck Backtoblack Bebeğimin alt dişleri çıkarken kehribarı takılıydı ve zorlanmadı, üst dişlerinde takılı değildi ve ağrılı çıkardı. Bu kehribarın etkisinden midir yoksa şans mıdır bilmiyorum ama bence iyi gelmiş olabilir. Bu arada kopabilir diye boynuna takmaya korkmuştum halhal gibi ayak bileğine takmıştım bebekler boynunda olunca genelde çekiştiriyor çünkü
Backtoblack gunesnck halhal olarak takmak çok mantıklıymış 👍 ayak bileğine göre küçük lastikli mi almıştınız halhalı nasıl oluyor acaba? Ben de düşünüyorum ama boynundan kesin koparır, bileğinden de yemeğe çalışır, halhal en iyisi gibi geldi bana da 🧐
gunesnck Backtoblack arkadaşım bileklik olarak hediye getirmişti fakat ayak bileğine de olmuştu, sonra bebeğim büyüyünce biraz küçük geliyo sıkar diye çıkardım. Esnek değildi sanırım ipliydi