srnrcvs 6 ay 4 günlük kıxım salyası akıyordu gectıgımız 1-2 haftadır ama ıkı gecedır sureklı gecelerı kalkıyor emmeye 1-2 saat arayla normalde duzenlı uykuları vardır doğduğundan Berk ılk defa da sımdı atesı var ve huysuzlugu var (aşılarda bile atesı çıkmadı suana kadar) erken mı olabılır mı yoksa hasta mı
Esoz1110 srnrcvs Diş çıkarken ateş olabilir ayrı bir huzursuzlul oluyor o zaman memeye düşkün oluyorlar
bitboylum srnrcvs ağlarken kulağını kasıyor mu mesela ben geçen Nisan ayından beri her gece saat başı uyanıyorum yıldım artik
erenimm srnrcvs bizde de aynı durumlar var 5ay 18 günlük oğlum, 2 gündür gece ağlayarak uyanıyor hafif ateşi var çok huysuz. Gece geç uyuyor sabah erken kalkıyor.😭
kahvepres srnrcvs bizdede durum böyle delirmeme ramak kaldı dün geceden beri uyumamşm 5 dkda 1 cığlk atarak uyanıyor azı dişinimi patlatcak anlamadm
mervee775 srnrcvs benim bebeğimde 2 3 gündür huysuz ben rota virüsü aşısı olduk ondan die düşünüyordum ama dişmiş
busraalanya srnrcvs merhaba diş ateşi en fazla 37,5 kadar çakabilir daha fazla çıkıyorsa hastadır . Oğlum 8 aylık 7 aylıkken geve bi anda çığlık çığlıga aglıyordu çok huysuzdu diş patlattı . Ama bebek sürekli huy değiştiriyor
erenimm kamuran_zeynepp ben diş kaşıyıcı veriyorum birde emziğini dolaba koyuyorum soğuyunca rahatlıyor
winnie Dis sancisina nurse harveys diye bir markanin temiz icerikli dentigel diye bir jeli var, oglumu az da olsa rahatlatiyor boyle zamanlarda, bir de parmagimla dis etlerine masaj yapmak iyi geliyor gibi.