ebrucasa Kızlar merhaba, sezeryan sonrası öksürük olduğunda nasıl çözüm buldunuz. Öksürdükçe dikiş yerlerim çok acıyor öksüremiyorum doğru düzgün bu sefer de öksürük bitmiyor
buseyrdmc ebrucasa ay çok iyi bilirim o illeti ilk sezeryan da aşırı öksürük vardı hemde ameliyat bitti beni uysndırdılae direk öksğrğk tuttu çok ağladım Dikişlerim patlıycsk hocam öksğrğk tuttu diye karnını tutarak öksür korkma dedi ama ben yine yspamadım çok korkuyordum aşırı derecede agrı veriyordu ama ikincş sezeryanda neden bilmiyorum hiç olmadı sadece iki kez gece uykudayken oldu ve bir anda öksürdüm feryadım mahalleyi almıştır 😃 allah yardım etsin ya ona yapa bilecek tek şey bol sıvı tüketmen narkozun etkisinden dolayı öksürük tutuyır
buseyrdmc ebrucasa bide şöyle bir deneyimim oldu inşallah sende de işe yarar bogazımın dolduğunu fark ettiğim an hep duşa girdim sıcak suyla duş aldım bir iki ıhlamamla hiç zorlamadan agrısız bit şekilde öksürüp rahatlıyordum bunu denemelisin
Feyzosunannesi ebrucasa benimde öyle oldu çok zor seni anlayabiliyorum, bolca su iç ve balgamlı öksürükse eğer mutlaka yanında peçete taşı o balgamı her seferinde çıkar yoksa öksürüğün hiç geçmez karnımı tutarak çok zor öksürürdüm seni anlıyorum ama geçecek biraz sabret
buseyrdmc tantuniayrangerisiyalan bende hiç bir işe yaramadı geçene kadar inan 5 lt su içmişliğim var