Edlk Merhaba kızlar oğlum gece uyanıyor emziriyorum 2. uyanmasında Aptamil mama vermeden asla uyumuyor. Evde mamanın gittiğini şimdi farkettim. Gece ne yapabilirim. Normal inek sütü vermiyorum bu arada. Bebeğim 16 ay içinde
Elifssu Edlk Kızım 18 aylık olana kadar mama kullandı doktoru artık kesin süt içsin veya yemek yesin dedi mamayı kesince daha güzel yemek yemeye basladı
kamer21 İnek sütü vermiyorum demişsiniz ama biz geçen hastaneye gitmiştik bende mamayı evde unutmuşum marketten ılık laktozsuz süt koydum durmayınca gayet güzel içti hatta uyudu onunla fikir olur belki. İnek sütü neden, vermiyorsunuz merak ettim
marsiyen buseyrdmc Geçen biri de doktorum 5.5 aylık ek gıdaya başlattı diye internetten araştırma yap doktoru dinleme gibisinden konuştu. Kendisi çok bilgiliymiş ek gıda konusunda en son dedim cahille sohbeti kestim. Sonra doktoruna güven çok bilgiliymiş ya falan diye dalga geçti. 😅
kamer21 buseyrdmc valla anlamadım ben çocuk bu süt içmeyecekte ne içecek inek sütünü gaz problemi olmasın diye vermez doktorlar 1 yaşına kadar kızım 7 ay 18 günlük ben veriyorum laktozsuz asla da rahatsız etmiyor burdakiler internet annesi. Sonra ağlıyorlar çocuğum hiç birşey yemiyo diye. 🥲
Lunaaaaa buseyrdmc burdaki Prof lar değil bi çok çocuk doktoru önermiyor, her canlının sütü kendi yavrusuna özel, ancak sürün fermente halini tüketmesi gerektiğini söylüyor doktorlar ( yoğurt, peynir gibi gibi )
buseyrdmc marsiyen ay benimde görümcemin eşi ne zaman gelse hep dalga geçer benimle aaa vermeyin doktor kızıyor aaa vermeyin doktor öyle demiş gibi hayır yani çocuk benim ve ben onu herkesten ön planda tutup en çok onu düşünüyorken insanların müdahale etmesi can sıkıcı
Leylamoznur kamer21 süt bize yaramıyo ama herseyi yiyen bebek şimdi yemiyor valla zor şimdiki cocuklar
cinarcinar Bizim doktorumuz da 2 yaşına kadar inek sütü önermiyor Demir eksikliği vs yapıyor demişti 15,5 aylık daha hiç vermedim
cinarcinar Kutu ya da normal hiç bir şekilde 2 yaştan önce önermiyor bizim doktor Tabi her doktorun görüşü farklı