Birkizannesi123 Kızlar persentil hesapladım biraz önce, kısa çıktı kızım her bebeğin gelişimi tabiki farklı ama merak ettim sizlerinin nasıl bu aylarda 91 cm boyu 12.100 falan kilosu
Liliii Birkizannesi123 ortalaması 91 diye biliyorum benimki de 92,5 ölçtüm ama doktora gitmedik bu ay 13 küsür kilosu da yeniyeni almaya başladı kiloyu
Glcntna Birkizannesi123 29 aylık 1 hafta önce kontrle gittik . 12 kilo 86cm erkek doktor normal değerler içinde en düşük kilo 10 buçuk boyda ortalama 87cm olması gerekiyor dedi sorun yokmuş. Banada kısa ve zayıf geliyor ama normal olması gereken değerlerde dedi .
susunbebekuyuyo Birkizannesi123 31 aylık kızım 12,500 falan kilosu ablası 4,5 yaşında 14,300 falan 😆 normal bence
Birkizannesi123 Glcntna doğrudur teşekkür ederim bende Google’dan aklıma geldi hesapladım boyu kısa çıktı da sorayım dedim geneli nasıl diye
_ipekk18 Glcntna Bizimde öyle 28 aylık 10 kg 86 cm boyu doktor zayıf dedi geride dedi gastroenteroloji gittik bir sürü tahlil oldu kan değerleri şükür iyi diyet listesi verdi Hepsi i yemiyor tabiki yeri geliyor biz bile yemiyoruz canımız istemedimi psikolojimizi bozdular vallahi sağlığı yerinde napalm
Birkizannesi123 livanurvealpinannesi61 teşekkür ederim Google’dan hesaplamada kısa çıktı ama banada normal geliyordu sağlıklı olsunlar da 🙏
_ipekk18 edaeliz92 kan tahlili yapıyor gaita vs yapıyor tabi bizim kan değerlerimiz güzel çıktı ilaç vermedi sadece demir eksik demir ilacı kullanıyoruz okadar sonra diyetisyene yönlendirdi eğer kilo almazssa gelin endokrinoloji ye yonlendirecem dedi ama artık doktora götürmeyi düşünmüyorum
mobesebesir Birkizannesi123 buraya yazıp yazmamak arasında araftayim kilo boy olarak çok fazla ama benim ki erkek bide genetik sanirim