Bet2506 Hanımlar doğum sonrası ne zaman regl oldunuz Benim kızım 9 ay 5 günlük Emziriyorum hala regl olmadım Zaten öncesinde de pcos olduğum için 45 günde 2 ayda bir olurdum Doktor emzirme bitince baslamazsa gel dedi Ama böyle de napıcam bilmiuorım Yani en som 2022 de regl olmuşum dardayım artık 😩 Var mı bu kadat uzayan
simseklivekalpli Bet2506 6.5 aylıkken oldum. Süt azalınca oluyormuş sanırım çünkü sütüm ciddi anlamda azalmış durumda.
arenismom Bet2506 bende emziriyorum hala ciddi bir meme reddi sonrası günde 2 öğün falan yada keyfine göre emiyor 4. Ayımızdayken oldum şimdi 5 olmasına az kaldı ama hiç düzgün gelmedi ya bi sökülür gibi oldu sonra vazgeçti leke leke devam etti 5. Gün de bitti herhalde diğer aya patlayacak 🫠
adenlina_56 Bet2506 ben 40 çıktıktan 2 gün sonra oldum emzirdigim halde arkadaşım 6. Ayında oldu kuzenim 1 sene sonra oldu hepimizin farklı ve arkadaşım ve kuzenimde emziriyordu hormonlara göre farklilik gösteriyor bence rica edin hormon testi yaptırın birde troidlerinize baktirin
Bet2506 Masaallah 🧿 Sağlıkla büyüsün Yok ben olmucam galiba hiç benim kadar uzayanına denk gelmedim 9 ay 5 gün oldu 38 haftada hamilelik Ve gelen giden yok
yldzzzzzz Bet2506 bende 3 ay olmasına bi kaç gün kalasıya oldum bende pcostum canım hep geç olurdum bilmiyorum düzeldim mi acaba
duyguloji3478 Bet2506 abimin eşi 1,5 sene olmadı doğumdan sonra sık emzirmeye bağlı sanırım ek gıda da çok istemedi çocuğu sürekli memedeydi o da etkiliyor bence
Bet2506 cimcime1018 ay çok kötü değil mi ya Siz de zorlandınız mı Ben artık çok zorlanıyorum Hem psikolojik hem fiziksel olarak şişim faln Regl olamayısıma bağlıyorum bunları
cimcime1018 Bet2506 Evet baya baya şişkinlik yaşıyordum. Olmamasi da bı dertti 🤦♀️2. Adetim de gexikti 10 gün yine oldum çok şükür. İnşallah sen de olursun bı an önce canım 🤗 Şişkinlik hissi fena
Bet2506 simseklivekalpli benim de sütüm eskiye nazaran yok ama Var yani. Sabah emzirip işe gidiyorum 6 da feliyorum sabaha kadar emiyor Gün içinde eskiden göğüslerim sızlardı pompayla sağardım artık yapmıyorum onu
simseklivekalpli Bet2506 16 saat emzirmedigim oldu dolmuyor bile. Uykudan uykuya geçişte emiyor ancak. Sizin pco da etkiliyordur tabi.
Bet2506 simseklivekalpli kesinlikke etkiliyor Bakalım jinekolog sorun yok emzirme bitsin gel dedi ama dayanamıcam Gerçi pcos ta kilo da etkili Ben doğum kilolarımı hala veremedim Kilo ne zaman alsam zaten regl olamazdım Böyle bşr kısır döngü Ama neyse bebişlere değer 😍
Betul38 Bende dün ilk defa regl oldum kizim 17 aylik 😅 + hamilelik süreci. Hamilelikten öncede her ay düzenli adet olurdum.. yani ona bakmiyor galiba