mavieliff 3 yaşındaki oğlum yaklaşık 4 aydır geceleri elini pipisine sokup uyuyor gündüzde sürekli elini oraya sokuyor neden acaba sizinkilerde yapıyor mu uyarıyorum güzelce annecim elini oradan çek diye ama bazen sinirleniyorum artık
Birdunyabircennetannesi mavieliff 3 yaşında 3 ay oldu bezi bırakalı Oğlumda durum farklı Sürekli kaşıyor sürekli Oğlum niye yapıyorsun diyorum Kaşınıyor diyor hele gece bayaaaa kaşıyor Bezden çıktığından beri bu durum var Doktora gideceğiz bakalım🤷
buse94 mavieliff Sanırım artık organını tanımaya başladığı için oynuyor. Bu konudada en önemlisi sürekli olmasada ara ara uyarmak fazla dürtmekte ters tepki yaratır ilgisini daha çok çeker
lceLady mavieliff Hayır ama bizimde sürekli eli ağzında. İmkan olsa kolunu sokacak. Sürekliiiii yapma demekten sinir sistemim bozuldu
Azizbebek Birdunyabircennetannesi merhaba size bir sorum olucak tamamen alistimi tuvaeltini yapmaya kacirmalar oluyor mu arada bizim 1 ay oldu 3 yaşına giricek bu 17 mayisda
mavieliff buse94 uyuyacağı zaman uyarmıyorum önceden elini mememe sokup uyuyordu onu bırakınca pipisine sokmaya başladı ama şimdi gündüzleride sürekli yapmaya başladı ara ara uyarıyorum ama çekiyor sonra boş bulunduğu vakit hemen el yine orda
kukii o yaşlarda normal diye biliyorum vücudunu tanıyor , ama siz çok üstelemeyin inadına yapmaya başlayabilir
simseklivekalpli mavieliff sizinki dönemsel olabilir. Bizde de var. Ama dede babaanne sürekli pipini yerim dedikçe başladı ve unutmuyor.
cocomelon33 mavieliff 3 yaş oğlum da tuvalet eğitiminden sonra yapmaya başladı ya tutup duruyor her yerde.Bezden çıkınca vücudunun farkına vardı keşfediyor diyorlar.
buss__ mavieliff sünnet olmadı degıl mı sünnet olunca gecıyormus ama 3 6 yaş arası sünnet onerılmıyo fallik dönemde olduğu için iğdiş edilme korkusu oluyo o dönemde
mavieliff buss__ 4 aylıkken sünnetinide oldu ama tanıma dönemi sanırım ya el sürekli pipide yada dil sürekli dışarda sabrım sınanıyor 😂
Bett1 mavieliff sünnet olmuş muydu oğlunuz belki o yüzden olabilir bu davranışı, eğer olduysa sakın kızmayın üstüne gitmeyin yapmıyor gibi davranın başka şeylere yönlendirin hemen unutur zamanla. 5.5 yaş oğlum var bu tarz hareketleri hiç olmadı