Ecemnurmom Kızlar face de böyle bir ilan var kadın çok uygun a satıyor görürseniz inanmayın doladircidir
Zynpgmt Ecemnurmom Böyle hesaplar çok var eve de getirir eşim vs diyorlar inanmayın. Normal numaranıza detaylı ürünü çekip atıyorlar falan filan
Fasulye12 Ecemnurmom tayin dolayısıyla ya da yurtdışına taşınma sebebiyle satılık mı dedi ? Geçmiş olsun, sahibindende param güvende üzerinden alışveriş yapmak en sağlıklısı
Ecemnurmom liplimonlusoda evet onun gonderdikten sonra gördüm malesef oraya da yazdım savcılık la falan uarastim buraya da yazmak istedim
Ecemnurmom Fasulye12 yok evlencektim düğünüm iptal oldu o yüzden satıyorum dedi 1000 TL gönderdim dahasin göndermedim zaten ucuz yirtim
liplimonlusoda Ecemnurmom Kesinlikle şikayet edin Ekran görüntüleri dekont vs ne varsa hepsini polise verin Biz 3 sene önce dolandırıldık araç kiralama şirketi tarafından birkaç ay önce dava açıldı adreslerine kadar her şey var şu an elimizde Bırakmayın peşini
Ecemnurmom Aybirkorunbe parasında değilim haram zıkkım olsun da insanların duygularıyla oynaması çok ayip
Aybirkorunbe Ecemnurmom Ya sizce bunu takiyorlar mi yine ucuz kurtarmışsiniz kanmayın böyle kişilere böyle yerlerden alışveriş yapmayın lütfen
Ecemnurmom Aybirkorunbe diyorum ya normalde yapmam istgramda bile alışverişi yapmam ama bı anlık boşluk heves olunca çıktı vala sağlık olsun