Buselim Komşumuzun oğlu cezaevine girmiş telefondan anlamadığı için bana getirdi ama bende yapamadım indiriyorum uygulamayı kaydınız bulunamadı diyor nasıl yapılıyor bilen varsa yardımcı olabilirimi
dolunaydevin Buselim kayıt olmaya çalışan kişi evraklarını götürüp verecek tüm evraklar tamamlanıyor kayıt o zaman oluşuyor. Sizin elinizde olan bir durum değil yani.
2maviboncuk Buselim Evraklar teslim edildikten sonra 3 gün içinde normal arama yaptıktan sonra uygulamayı indirip kayıt oluşması gerekir yoksa olmuyor
2maviboncuk Buselim Evrak teslim edilmediyse tam evraklar şunlar Aranacak numaraya ait faturanın aslı bayiye gidip ceza evi için denildiğinde yapıp veriyorlar hat sahibinin kimlik fotokopisi ve bir adet vesikalık bazı ceza evleri ikametgahta istiyor hangi ceza evinden sitesinde girip
Mavisinannesi1804_ E görüş uygulamasını telefona indireceksiniz. Cezaevinde arayacak olan kişinin telefon numarası evrakları olması gerekiyor
Buselim dolunaydevin hangi evraklar gidiyor bide başka şehirde gidebileceğini sanmıyorum yaşlı başka yolu yokmu
simseklivekalpli Buselim kimlik fotokopisi Biyometrik resim Kontorlu hat sözleşmesi ya da faturalı ise son döneme ait bayi kaseli fatura gerekiyor. Başka ildeyse PTT ile kargo yapabilir. Kaydınız bulunmadi diyorsa evraklar tam değildir sistemde numara cikmiyordur. Sisteme numara girişi olunca kayıt başarılı oluyor.
simseklivekalpli Buselim 1-Faturalı hatlar için son döneme ait bayi imza ve kaşeli telefon faturası, kontörlü hatlar için bayiden alınan ıslak imzalı kaşeli abonelik sözleşmesi. 2-Kimlik fotokopisi 3-Hat sahibinin vesikalık fotoğrafı.
Buselim simseklivekalpli çok teşekkürler kaç saattir uğraşıyorum yapamadım bir türlü zaten yapabileceğim bsieyde değilmiş 🥰