balcicegin_annesi Dün akşam eşim aldı da 60 tane 22 tl falan dedi yanılmıyorsam ikidir kullandım kızıma bu sorun yaratmadı da siz kullandınız mı menmnun kalanınız var mı daha önce prima pambers air kullandım hala da var ama o bitmeden bi minnnie markasına da bakayım dedim ama sizce ?
Ecemkusum balcicegin_annesi bende denemek için aldım prima dolapta kaldı çok memnun kaldım 3 numaraya geçtim 50 adet 23 lira civarı o da
Premses balcicegin_annesi ben seventh generationdan geçtim miniese(çünkü ülkemizde seventh generation çok pahalı) canım ikisinin arasında dünya kadar fiyat farkı var ama ben ucuz olan miniesten de çok memnunum şu anda onu kullanıyorum ..prima bizde pişik yaptı o yüzden miniesi denedim ve devam ediyorum kullanmaya 👏🏻
Hazirana balcicegin_annesi guzel ancak kaka yapinca hemen degismezsen derisine yapisiyo zor ayriliyor.ben geceleri prima gunduzleri minnies kullaniyorum
balcicegin_annesi Ecemkusum Alpgdd AsliErdo [bilinmeyen] Fiyatı prima markasından daha uyguna geliyor sanırım ? Ben Migros’tan prima yı 100 kaç adet vardı bilmiyorum ama iki uç defadır 80 tl sen asagı almıyorduk 🤷♀️ Çok çabuk tükeniyor günde en az 5 yada 6 bez bide ıslak mendilleri de cabası 😕
Ecemkusum balcicegin_annesi prima yı hamileyken almaya baslamıstım 108 adet 45 lira ile baslamısım ve her aldığımda fıyatlar 3 5 lira artmış ıslak mendılde aynı sekılde ayrıca pişik sırttan çıkmalar sinir bozuyordu arastırmalar sonucu minies i denemek istedik ve çok begendık 🤭
Premses [bilinmeyen] ben de instagramda bi sayfadan sordum 36 tanesine 120 tl istedi 😯 alamadım yani o yüzden değiştirmek zorunda kaldım Türkiye’ye gelince 🙈
Akin balcicegin_annesi dogdugundan beri prima kullandım yeni aldik kullandım çok memnunum devam eşi cem prim aya boşa para vermisim
Yesimgulcakir balcicegin_annesi ben yenı aldım prıma kullanıyordum , ama şöyle bişey fark ettım resmen yumurtalıklarına poposuna yapısmıstı prımada Hiç böyle bı durum gormemıstım tek sorun prımada tasmasıydı
Deletedmom444 balcicegin_annesi ben primadan gectim çok memnun kaldım hatta ben bütün bezleri denedim ama bu bezle devam etmeyi düşünüyorum
Selelay balcicegin_annesi primiyle başlamıştık biz de çoğu ebeveyn gibi 🙈 sonra miniesi bir deneyelim dedik ve çok memnun kaldık👍🏽 Primadaki o aşırı yoğun parfüm kokusu beni çok rahatsız etmişti
balcicegin_annesi Selelay evet bende ondan rahatsızlık duydum bi ara sonra çeşitli sekillerini aldım onlarda hoşuma gitmedi bende minnie kullanayım dedim ama bunu senin benim gibi herkes kullanırsa onu da prima gibi fiyatını fırlatırlarsa şaşırmam valla 😁